Premier League: 10 ting du skal vide før Manchester United - Manchester City


10. Manchester City har vundet fire ud af sine seneste fem Premier League-kampe mod Manchester United. Gæsterne er favoritter med odds 2.15.

9. United har kun vundet én af sine seneste fem ligamøder mellem klubberne. Hjemmesejren tirsdag giver odds 3.35.

8. Der er blevet spillet 49 uafgjorte Manchester-derbyer i ligasammenhæng. Endnu en pointdeling er sat til odds 3.60.

7. Manuel Pellegrinis hold er ubesejret i sine seneste otte ligakampe på udebane (6-2-0). City har odds 1.35 på at få point med hjem fra Old Trafford på Dobbeltchancen.

6.  City har holdt buret rent tre gange i sine seneste fire udekampe i Premier League. De lyseblå har odds 3.35 på at holde United væk fra nettet.

 

5. David Moyes’ udvalgte har tabt fem gange på Old Trafford i Premier League i denne sæson - det samme antal som i de tre foregående sæsoner tilsammen. City har odds 4.10 på at vinde uden at indkassere mål.

4. Det omvendte opgør endte med en 4-1-sejr til City hjemme på Etihad. En gentagelse af det resultat er i skrivende stund sat til odds 30.00.

3. Sidste sæsons tilsvarende kamp endte med en 2-1-udesejr. Dette resultat giver odds 8.50.

2. Yaya Toures hattrick mod Fulham sidste uge bragte midtbanespilleren op på i alt 20 kasser i denne sæson. Han har odds 3.20 på at score igen tirsdag.

1. Wayne Rooney har lavet fem mål i sine seneste fem optrædener mod City. Angriberen har odds 6.50 som første målscorer.