Primeira Liga: Maritimo og Braga byder på portugisisk målfest


Marítimo 3.70 Uafgjort 3.20 S.C. Braga 2.00 (Kickoff torsdag 21:00)


Torsdag aften sættes den 14. spillerunde i Primeira Liga i Portugal i gang på ferieøen Madeira, hvor slaget står mellem Maritimo og gæsterne fra Braga.

Begge hold fik en noget vanskelig start på sæsonen, men den seneste måneds tid er det begyndt at gå bedre. Maritimo har vundet to og spillet én uafgjort af de seneste fire ligakampe, og i skrivende stund er holdet uden for nedrykningszonen. Torsdag aften satser træner Pedro Martins på at klare sig uden midtbanespilleren Joao Luiz samt angriberen Daniel, og han stiller i stedet med en angrebsduo bestående af Derley og Sami.

Braga slog for bare én sæson siden Udinese ud af Champions League-kvalifikationen, og tilbage i maj 2011 tabte holdet Europa League-finalen til landsmændene fra Porto. I dag er det et helt andet hold, som træner Jesualdo Ferreira forsøger at styre opad i tabellen.

Pt. ligger Braga nummer syv med 18 point - 14 point efter førerholdet, Sporting. Efter sidste sæsons fjerdeplads og det skuffende nederlag i kvalen til Europa League mod rumænske Pandurii forventes det, at Braga vil være med i kampen om en plads i Europa. Forsvarsspilleren Vinicius er ude af torsdagens udekamp, og fremme i angrebet satser Ferreira på Eder og en offensiv midtbanetrio med Alan, Ruben Micael og Rafa Silva.

Braga har indtil videre kun scoret 15 gange i 13 kampe (15 indkasserede scoringer), mens Maritimo har lavet 21 kasser (25 indkasserede scoringer). Hjemmeholdet er den klub i rækken, der har ladet flest mål gå ind i den bedste portugisiske række. Vi anser gæsterne for at være favoritter, men vælger at satse på over 2.5 mål til odds 2.00.


Klik her for at spille på portugisisk fodbold hos Unibet!