Serie A: Ambitiøse Inter tvunget til sejr mod ustabile Udinese


Inter og Udinese sætter torsdag aften punktum for 30. spillerunde i Serie A. Onsdag tabte både Fiorentina og Parma, hvilket betyder, at Nerazzurri med en sejr vil lægge afstand til Parma og blot være ét sølle point fra Montellas Viola.

Præsident Thohir befinder sig i Milano og vil naturligvis være til stede på San Siro. Inters tifosi og cheftræner Mazzarri håber på nogle store indkøb før næste sæson, men den indonesiske rigmand kræver, at holdet kvalificerer sig til Europa allerede i denne sæson.

Milaneserne har haft svært ved at score på eget græs (ingen mål mod Catania og ét mål mod henholdsvis Chievo, Sassuolo, Cagliari, Torino og Atalanta). Det bliver Icardi og Palacio, der først og fremmest skal forsøge at standse denne tendens og give Inter en vigtig sejr i subtoppen af tabellen efter søndagens hjemmebanenederlag til Atalanta.

I forsvaret kan værterne stille med sin stærkeste trio bestående af Juan Jesus, Samuel og Ranocchia. Inter har indtil videre vundet syv hjemmekampe, mens seks er endt uafgjort, og to er tabt.

Udinese bumler derudad med to sejre og to nederlag i sine seneste fire ligakampe, men Guidolins udvalgte ser ud til at være helt fri af nedrykningsfare. Træneren har udtalt, at hans spillere skal kunne kigge Inters spillere i øjnene uden at være bange, og én af dem, der kan sprede skræk og rædsel blandt hjemmeholdets forsvarsspillere, er Di Natale (billedet herover). Basta er derimod ude med karantæne.

Udinese har haft store problemer på udebane i denne sæson med blot tre sejre, to uafgjorte og hele 10 nederlag (dobbelt så mange som på hjemmebane).

I det omvendte opgør vandt Inter 3-0 på Stadio Friuli, men milaneserne er ikke længere oppe i samme gear. Torsdag går værterne naturligvis på banen som favoritter i et opgør, hvor vi satser på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.92.


Klik her for at spille på italiensk topfodbold hos Unibet!