Serie B: Catania tager vigtig sejr over bundholdet Crotone


Har Catania endelig fundet rette spor?

Det er svært at sige midt i en katastrofal sæson, men klubbens tredje træner i denne kampagne, Marcolin, ser i det mindste ud til at have ramt plet i sicilianernes seneste to hjemmekampe. Først vandt Elefanterne 4-0 over Pro Vercelli og derefter 2-0 over Perugia, mens sidste uges kamp ude mod Modena blev aflyst på grund af sne i Norditalien.

Inden denne positive periode havde Catania tabt tre kampe i træk, så det er muligvis for tidligt at erklære patienten rask. Sicilianerne skal mandag udnytte endnu en hjemmekamp på Massimino, hvor holdet indtil nu har vundet syv ligakampe i sæsonen. Catania har endnu ikke vundet en eneste på fremmed græs.

I de seneste to sejre på hjemmebane har hovedpersonerne været Calaiò (tre scoringer), Maniero (to mål) og Rosina (et enkelt mål), og mandag aften er det igen denne trio, der skal lede Rossazzurros angreb i det, der godt kan kaldes en direkte nedrykningskamp.

Crotone ligger i bunden af den næstbedste italienske række og går ind til opgøret med to nederlag i bagagen - dog mod de to bedste hold i rækken, Carpi og Bologna.

Træner Drago kan igen gøre brug af Dos Santos, Stoian, Cordaz og Matute på et hold, der kun har vundet to udekampe i denne sæson, men på to svære baner (Bologna og Avellino).

I de seneste fem indbyrdes opgør er det endt med to Catania-sejre og én Crotone-gevinst. Det omvendte opgør endte 1-1, og i denne omgang forventer vi endnu en tæt kamp med få mål. Tre af de seneste fem indbyrdes kampe har budt på under 2.5 scoringer, men i det seneste opgør i Catania vandt hjemmeholdet 3-2 (sæsonen 2005/06).

Spilforslag:
Sats på, at Catania vinder uden at indkassere mål til odds 2.70
Sats på under 2.5 mål til odds 1.78