Serie B: De to mest formstærke klubber brager sammen på Sicilien


Tirsdag aften spilles 31. runde af Serie B-sæsonen, og den største kamp finder sted på Stadio Barbera, hvor førerholdet, Palermo, tager imod Siena. Iachinis mandskab har sat kurs mod Serie A, og de lyserøde fra Sicilien har pt. ni point ned til nummer to, Empoli, og 11 ned til nummer tre, Lanciano. Siena derimod ligger nummer syv, men toscanerne ville ligge nummer to, hvis ikke de var blevet straffet med minus syv point.

Palermo er ubesejret i 12 ligakampe (7-5-0), og på eget græs har holdet vundet 10 gange, mens tre kampe er endt uafgjort, og to er tabt. Rosaneri vandt senest en meget vigtig udekamp i Pescara, og tirsdag vil sicilianerne gøre alt for at levere varen foran egne tilskuere. Dybala er i karantæne, hvilket nok betyder, at angrebsduoen kommer til at bestå af Vazquez og Lafferty, selvom Belotti med sit sejrsmål i weekenden banker på til start-11'eren.

 

Siena kommer til Sicilien som ubesejret i de seneste seks kampe (4-2-0), og i weekenden vandt de sorthvide på udebane mod Avellino. Toscanerne har vundet fire udekampe i denne sæson, mens ni er endt uafgjort, og to er tabt. Beretta må undvære Dellafiore og Milos, der begge er skadet, mens Valiani er i karantæne, og i angrebet satser cheftræneren på trioen Rosina (matchvinder senest), Rosseti  og Fabbrini.

I det omvendte opgør endte det med en 3-2-sejr til Palermo, og vi forventer endnu en spektakulær kamp tirsdag aften mellem de to mest formstærke klubber i den næstbedste italienske række. Uafgjort til odds 3.20 er interessant, og det samme er spillet på mål til begge hold, hvilket giver odds 2.00.

Klik her for at spille på Serie B hos Unibet!