Serie A: Hvis nogen skal stoppe Juve er det Parma


Hvilken af de to klubber mister sin status som ubesejret onsdag aften? Juventus har fået point i sine seneste 21 ligakampe (19-2-0), mens Parma er ubesejret i 17 opgør siden nederlaget til netop Juve i det omvendte opgør på Stadio Tardini. Conte & Co. er meget tæt på at kunne kalde sig italiensk mester, mens Donadonis mandskab har sat kursen mod en plads i Europa League.

Fra den kommende uge bliver Juventus nødt til at økonomisere med kræfterne på grund af Europa League, så Conte satser på at få det maskimale ud af onsdagens kamp samt søndagens storkamp mod Napoli. Barzagli er stadig ude, hvilket betyder, at Caceres igen er med i bagkæden sammen med de to faste startere Bonucci og Chiellini. Pogba er klar igen efter karantæne og starter inde, mens Llorente og Tevez udgør angrebsduoen. Juve har vundet samtlige 14 hjemmekampe i denne sæson i Serie A.

Bedømt på nuværende form er Parma muligvis den eneste klub, der vil være i stand til at stikke en kæp i hjulet på det sorthvide tog. Donadonis tropper spillede senest uafgjort på eget græs mod Genoa, mens det på udebane er blevet til seks sejre, fire uafgjorte og tre nederlag. I Ducalis cheftræner stiller som sædvanlig op i en 4-3-3-formation med Schelotto, Cassano og Biabiany i angrebet. Den tidligere Juve-angriber Amauri må sandsynligvis finde sig i at starte på bænken.

I det omvendte opgør vandt Juventus som nævnt (1-0) i en meget tæt kamp, men siden da har Parma ikke set sig tilbage. Onsdag aften går Contes udvalgte selvfølgelig på banen som store favoritter, men uafgjort til odds 4.70 er værd at overveje. Vi satser på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.94, selvom Bianconeri ikke har lukket mål ind i deres seneste fem ligakampe.


Klik her for at se alle Unibets odds på den italienske Serie A!