Serie A: Juventus slår Palermo og genvinder mesterskabet


Lørdag 


Chievo 2.70 Uafgjort 2.20 Cagliari 4.00

Den dårlige nyhed for Chievo er, at holdet må klare sig uden sin kaptajn, Sergio Pellissier, i denne kamp. Den gode nyhed er, at de har en spiller, der næsten aldrig scorer, klar til at træde ind på anførerens plads. Alberto Paloschis seneste mål faldt tilbage i januar, men han lugter muligvis mål mod et hold, der har lukket tredjeflest mål ind (53) i Serie A. Jeg vil dog satse på uafgjort mellem to klubber, der begge vil være tilfredse med at dele point, så de kommer tættere på helt at eliminere risikoen for nedrykning.

Fiorentina 1.90 Uafgjort 3.50 Roma 3.85

Fiorentinas træner, Vincenzo Montella, ville have elsket at se Roma tilbyde en permanent aftale som afslutning på Den Lille Flyvemaskines vikartjans i spidsen for hovedstadsklubben i 2011, men i stedet valgte Giallorossi Luis Enrique. To år senere er Montella - nu boss i Fiorentina - tættere på en plads i Champions League, end Roma har været på noget tidspunkt siden dengang.

Fiorentina er i fin form og har især imponeret på hjemmebane, men odds 1.90 på 1-tallet ser noget lavt ud. Overvej at satse på Alberto Aquilani som målscorer. Stille og roligt har han lavet syv kasser i 25 kampe i denne sæson inklusiv én i hver af Violas seneste to kampe.


Søndag


Udinese 1.60 Uafgjort 3.55 Sampdoria 6.00

"At kvalificere sig til Europa League vil være som at vinde Scudetto'en for os", erklærede Udineses Antonio Di Natale tidligere på ugen. Det er fristende at spørge sig selv hvorfor. Denne sæson har bevist, at De Små Zebraer næppe er klar til at konkurrere i Europa, og at de ikke er villige til at bruge særligt mange ressourcer på de internationale kampe.

Ikke desto mindre vil det være imponerende, hvis dette hold ender nummer fem efter endnu en sæson med stor udskiftning. De bør vinde søndag mod et Samp-hold i frit fald, og jeg vil samtidig tage clean sheet til hjemmeholdet til odds 2.15. Udinese har kun indkasseret ét mål i de seneste fem kampe.

Milan 1.25 Uafgjort 5.50 Torino 12.00

Alt afhængigt af resultatet i Firenze lørdag aften så kan Milan være dumpet ned på fjerdepladsen, når denne kamp fløjtes igang. Heldigvis for Massimiliano Allegris mandskab står man over for en modstander, der ser ud til allerede at være taget på sommerferie. Torino har indkasseret 15 mål i sine seneste fem kampe og efter tidligere at have set sikre ud, risikerer klubben nu at blive hevet ind i nedrykningskampen. Torino har derudover en elendig statistik mod Milan på San Siro, hvor gæsterne kun har scoret fem gange i de seneste 16 opgør. Endnu en gang vil jeg gå efter clean sheet til hjemmeholdet.

Catania 2.15 Uafgjort 3.30 Siena 3.35

Sienas skrøbelige selvtillid fik endnu en ridse sidste weekend, da toskanerne blev ydmyget 0-4 af Roma. Den bekymrende sandhed for Beppe Iachinis tropper er, at de pt. ligger næstsidst, samtidig med at Catania er den svageste af de resterende modstandere i kalenderen. Det er ikke den mest behagelige information med tanke på, at sicilianerne kun har tabt tre gange på hjemmebane i hele sæsonen.

Catania er dog gået lidt ned i tempo på det seneste, hvor det ikke er blevet til sejr i de seneste fem kampe. Syv af de hidtil 11 opgør mellem de to klubber i Serie A er endt med uafgjort, og jeg har på fornemmelsen, at vi får den ottende søndag.

Genoa 1.27 Uafgjort 5.00 Pescara 11.5

Det er nu, Genoa skal slå til. Holdets største rivaler i nedrykningskampen, Siena og Palermo, står foran skræmmende udekampe mod Catania og Juventus, mens Grifone hjemme møder det dårligste hold i Serie A. Pescara har kun samlet to point siden 6. januar. Alligevel er odds 1.27 på 1-tallet ret lavt. Genoas udesejr over Chievo sidste uge var holdets første i Serie A siden midten af februar, og holdet må nok undvære midtbanespilleren Juraj Kucka, der har været en af holdets mest stabile mænd. Du kan satse på, at Pescara vinder kampen med handicap +2 til odds 1.95, og det er det, jeg ville gøre.

Juventus 1.45 Uafgjort 3.75 Palermo 9.20

Antonio Conte gav sine Juventus-spillere fri mandag og tirsdag som belønning for deres derbysejr over Torino sidste weekend. Og for at rette op på det tabte gav han dem dobbelte træningspas, da de kom tilbage. Juve kan sikre sig Scudetto'en med en uafgjort, men træneren har gjort det klart, at han forventer, at holdet forsøger at få det højest mulige antal point.

Palermo har været i formidabel form på det seneste, hvor det er blevet til 11 point i fem kampe takket være den skarpe Josip Ilicic, men det er nok at kræve for meget at forvente, at de skal spolere værternes mesterskabsfest. For tredje gang i denne uge går jeg efter clean sheet til hjemmeholdet. Her giver det odds 2.30.

Lazio 1.67 Uafgjort 3.75 Bologna 5.00

Det gode skib Lazio er officielt løbet tør for brændstof. Holdet, der en overgang bejlede til Champions League, er nu nummer otte og driver hjælpeløst mod afslutningen på sæsonen. De har ikke scoret i seks ud af de seneste otte kampe, mens Bologna har scoret under ét mål i gennemsnit på udebane. Sats på under 2.5 mål til odds 1.75.

Parma 2.70 Uafgjort 2.10 Atalanta 4.60

Efter at have set Atalanta spille to 1-1-kampe i træk spurgte den lokale presse i Bergamo om, hvad chancerne var for, at det skulle ske igen? Ret gode, lød konklusionen. Ikke nok med at begge hold kan bruge ét point i kampen for at komme helt fri af nedrykningsfare, men de har begge scoret og indkasseret det samme antal mål i sæsonen. Oddset på uafgjort er ikke særlig højt til 2.10, men jeg måm sige, at det er det mest sandsynlige resultat.

Napoli 1.42 Uafgjort 4.50 Inter 6.80

Javier Zanetti har lovet at vende tilbage fra sprængte akillessene, han pådrog sig i sidste uges nederlag til Palermo. I mellemtiden bad han sine holdkammerater om at kæmpe for at sikre en plads i næste sæsons Europa League. Det er lettere sagt end gjort for et hold, der ikke kun savner Zanetti, men også 14 andre medlemmer af førsteholdstruppen på grund af skader.

Inter har ikke formået at score i tre af sine seneste fire udekampe i alle turneringer og har derudover kun scoret én gang i sine seneste seks rejser til Napoli. Med risiko for at lyde som en hakkende plade: Jeg tror på clean sheet til hjemmeholdet til odds 2.20.
 

Klik her for at spille på weekendens kampe i Serie A hos Unibet