Serie A: Milan i frit fald før Fiorentina-kamp


Atalanta 1.83 Uafgjort 3.50 Livorno 4.80 (Kickoff onsdag 20:45)

Bergamaskerne har vundet deres seneste fire kampe og er ubesejrede i fem. Nedrykning er ikke længere en trussel, og cheftræner Colantuono kan sende sine spillere på banen uden de store bekymringer. Der er tvivl om Moralez, der kan blive erstattet som angrebspartner til Denis.

Livorno tabte senest i Torino, og Di Carlos' hold er dermed tilbage på tredjesidstepladsen. I angrebet spiller Paulinho og Emeghara. Vi er fristet af uafgjort, men tror, at hjemmebanefordelen i sidste ende gør forskellen.

Cagliari 2.05 Uafgjort 3.35 Verona 3.80 

Cagliari kommer med et nederlag til Bologna i bagagen, og holdet fra Sardinien må undvære de karantæneramte Dessena og Conti i onsdagens opgør. Seks hjemmebanesejre er det blevet til for Cagliari, mens fire er spillet uafgjort og fem tabt.

Verona har tabt sine seneste tre kampe - senest 0-5 ude mod Sampdoria. Donadel er i karantæne, og angrebstrioen kommer til at bestå af Toni, Iturbe og Marquinho.

De seneste tre af Cagliaris ligaoptrædener er endt med under 2.5 mål, mens Verona har indkasseret mindst to mål i seks af sine seneste syv kampe. Vi satser på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.88.

Catania 5.25 Uafgjort 3.65 Napoli 1.70 

Har Catania stadig håb om at overleve? Marans mandskab spillede fint søndag mod Juventus, men til sidst endte det alligevel med endnu et nederlag, og Rossoazzurri ser ikke ud til at kunne rive sig fri af bunden. Onsdag må sicilianerne endda undvære Bergessio, der er i karantæne.

Napoli kommer lige fra et hjemmebanenederlag til Fiorentina, og Benitez' hold kan nu mærke Violas ånde i nakken. Napoli har ikke vundet på Stadio Massimino i de seneste seks forsøg, men denne gang tror vi, det sker. 

Chievo 2.10 Uafgjort 3.00 Bologna 4.10 

Chievo-Bologna er en vaskeægte bundgyser mellem to klubber, der ligger henholdsvis tredje- og fjerdesidst i Serie A. Værterne har tabt to kampe i træk, men træner Corini kan glæde sig over at have Hetemaj med igen. Hjemmeholdets angreb består af Paloschi og Obinna.

Bologna vandt en meget vigtig kamp på eget græs mod Cagliari, og Ballardini sætter endnu en gang sin lid til Bianchi og Cristaldo i front. Vi satser på uafgjort og under 2.5 mål til odds 1.50.

Fiorentina 2.12 Uafgjort 3.40 Milan 3.65

Fiorentina har vundet to ligakampe i træk, og søndagens sejr mod Napoli betød, at florentinerne nu er tæt på at overhale syditalienerne på tredjepladsen. Gomez er endnu en gang ude med en skade, og den tidligere Fiorentina-angriber Matri, der fortsat er ejet af Milan, erstatter tyskeren.

Rossoneri er i frit fald. Milaneserne har ikke vundet i fire ligakampe (0-1-3), og onsdag aften må Seedorf klare sig uden karantæneramte Poli og de to skadede spillere De Sciglio og Montolivo. 2.12 på 1-tallet er rigtig godt, og vi satser desuden på, at begge hold scorer til odds 1.80.

Genoa 3.00 Uafgjort 3.20 Lazio 2.55 

Genoa skal ikke længere bekymre sig om tabellen og fik senest en flot uafgjort i Parma. På hjemmebanen har Genoa i denne sæson vundet seks gange, mens fire er endt uafgjort, og fire er tabt.

Lazio er uden karantæneramte Lulic, og cheftræner Reja har heller ikke Klose til disposition, efter at tyskeren er blevet ramt af rygproblemer. Det omvendte opgør i Rom endte med en overraskende Genoa-sejr på 2-0, men onsdag satser vi på X'et og mål til begge hold til odds 1.96.

Sassuolo 2.70 Uafgjort 3.20 Sampdoria 2.80

Efter en uafgjort og en sejr tabte Sassuolo i Udine, hvilket gør, at situationen for Di Francescos hold fortsat er ekstremt kompliceret. I angrebet stiller oprykkerne med Masucci, Zaza og Berardi.

Sampdoria smadrede senest Verona 5-0, og Mihajlovics udvalgte har dermed vundet tre af deres seneste fire kampe. I det omvendte opgør chokerede Sassuolo og ikke mindst en velspillende Berardi hjemmeholdet, men nu er tingene vendt på hovedet, og odds 2.80 på gæsterne er meget fristende.


Klik her for at læse Luca Ferratos fyldige optakt til onsdagens kamp mellem Juventus og Parma!