Serie A: Roma får igen sved på panden mod Torino


30. spillerunde i Serie A begynder tirsdag aften på Olimpico, hvor Roma skal forsøge at cementere andenpladsen, mens Torino skal forsøge at bygge videre på lørdagens sejr, der satte en stopper for en stime på fire nederlag.

Giallorossi er fortsat ubesejret på eget græs, og hjemme på det olympiske stadion i Rom har holdet hentet 11 sejre og tre uafgjorte. Cheftræner Garcia kan tillade sig at give Pjanic et pusterum, fordi De Rossi er tilbage efter karantæne. I defensiven mangler den karantæneramte Benatia, og han erstattes af Toli, der danner centralt makkerpar med Castan. I angrebet spiller Totti sammen med Destro og Gervinho, der ligger på hver sin fløj.

 

Torino har i denne sæson vundet fire udekampe, spillet fem uafgjort og tabt fire. Træner Ventura har hverken karantæner eller nye skader at bekymre sig om. I angrebet skal Immobile (billedet herover) følge op på sit hattrick mod Livorno, og ved sin side har han som altid Cerci. Granata har tabt sine seneste to udekampe, og den seneste gevinst under "fremmede himmelstrøg" kom mod Verona, der blev besejret 3-1.

Roma har ført ved pausen og vundet i fem af sine seneste seks kampe, og tirsdag aften går værterne naturligvis på banen som klare favoritter. I det omvendte opgør formåede Torino at stikke en kæp i hjulet på Roma som det første hold i 10 kampe, da opgøret på det olympiske stadion i Torino endte 1-1. Vi tror også, det bliver en vanskelig kamp tirsdag aften for hjemmeholdet, og vi satser på X/1 i Halvleg/Fuldtid til odds 4.00.


Klik her for at se alle Unibets odds på den italienske Serie A!