Serie A-spil: Optakt til weekendens rundeLørdag

Torino 1.85, uafgjort 3.2, Pescara 4.75

De to hold går ind til kampen med samme pointantal, men kun fordi Torino indledte sæsonen med en point-straf på ét point. Efter at have været i Serie B sammen de seneste to sæsoner, kender Torino og Pescara hinanden rigtig godt. Torino, som er klar til at give debut til Alessio Cerci, har vundet den tilsvarende kamp i hver af de to sæsoner og med tanke på, at Pescara har mistet adskillige af sine bedste spillere, burde Torino have troen på, at det kan ske igen. Hjemmesejren giver mening til odds 1.85.

Bologna 4.0, uafgjort 3.3, Milan 1.9

Antonio Cassano stemplede Adriano Galliani som en mand, der snakker, men ikke handler, efter skiftet fra Milan til Inter denne sommer. Men Rossoneris vicepræsident ser i høj grad ud til at være trukket i arbejdstøjet efter nederlaget til Sampdoria i første runde af sæsonen. Siden da har han skaffet en låneaftale med Bojan Krkic fra Roma, og mens disse linjer skrives, lader det til, at en aftale med Manchester Citys Nigel De Jong er tæt på at gå i orden. 

Selv uden dem burde holdet være bedre, end det var sidste uge. Men med Robinho, der har sluttet sig til Alexandre Pato på skadeslisten, er det fristende at spille på et clean sheet til Bologna til odds 4.2.

Søndag

Udinese 4.8, uafgjort 3.4, Juventus 1.75

Det må have gjort ondt på enhver, der har fulgt trænerens fantastiske arbejde i Udinese i løbet af de seneste par år, at se Francesco Guidolin kæmpe for at finde en grimasse, der kunne passe, da hans hold tirsdag aften tabte Champions League playoff-kampen mod Braga. Hans udtalelser og kropsprog vidnede om en slagen mand, og mange regnede med, at han ville sige op, men dagen efter bekræftede klubbens ejere, at han blev.  

Hvor meget dette nederlag og disse følelser vil påvirke Udinese som hold, er vanskeligt at forudsige. Uanset hvad er odds 4.8 på en hjemmebanesejr et sjældent syn - selv mod en modstander som Juventus - især med tanke på, at holdet i sidste sæson kun tabte to gange på Stadio Friuli.

Cagliari 2.15, uafgjort 3.1, Atalanta 3.6

Før du sætter penge på denne kamp, bør du nok sikre dig, at den overhovedet bliver spillet. Cagliaris spillere har truet med at ty til strejke denne weekend i protest over at skulle spille endnu en "hjemmekamp" i Trieste - 800 kilometer væk fra holdets hjemby. Klubben spillede et antal kampe i Trieste i slutningen af sidste sæson, men det var meningen, at de skulle flytte til en anden midlertidig hjemmebane i nærliggende Quartu i begyndelsen af denne sæson. I stedet har myndighederne bestemt, at Stadio Is Arena ikke kan godkendes til Serie A-bold.

Cagliaris spillere har annonceret, at de hellere ville spille bag lukkede døre end at skulle begive sig på endnu en rejse til Trieste, men hvis kampen bliver gennemført, kan du regne med et opgør med få mål. Tag under 1.5 mål til odds 2.95.

Catania 2.05, uafgjort 3.25, Genoa 3.65

I sine udebanekampe sidste sæson blev Genoa maltrakteret til stor fornøjelse for de lokale tilhængere. 44 mål lukkede de ind i 19 udekampe, hvilket fortæller sin helt egen historie, og hvis den nye træner, Luigi De Canio, vil sikre en mindre nervøs sæson, så er udebaneformen et område, han må tage fat på.

Til denne kamp vil han have Alberto Gilardino tilbage, selvom det ville være lidt af en skam, hvis det betyder, at den 22-årige Ciro Immobile, der scorede i sejren over Cagliari i sidste uge, må vige pladsen. Uanset hvad er dette en kamp, der vil komme mål i. Gå efter over 2.5 til odds 1.95.

Lazio 1.65, uafgjort 3.6, Palermo 5.0

Det eneste hold, der vandt færre udekampe end Genoa sidste sæson, var Palermo, hvis eneste udesejr ikke kom før april. De vil næppe ændre på den vane mod et Lazio-hold, der ser ud til at begynde at fungere under den nye træner, Vladimir Petkovic, efter en vanskelig opstart. Det er ikke nemt at finde gode spil her, men det kunne fungere at spille på, at Lazio fører ved pausen og efter slutfløjt til odds 2.55.

Napoli 1.68, uafgjort 3.6, Fiorentina 5.25

Klubben blev afvist af Dimitar Berbatov, men Fiorentina har ikke desto mindre haft travlt i transfervinduet de seneste par dage og har skrevet kontrakt med Giulio Migliaccio fra Palermo og Nenad Tomovic fra Genoa. Endnu vigtigere end disse to aftaler er det, at man indtil videre har formået at afvise enhver interesse for Stevan Jovetic. 

Montenegrineren scorede begge mål i holdets sejr over Udinese sidste uge, og han vil endnu en gang være sit holds største scoringstrussel mod Napoli. Selvom de ikke er nemme at slå hjemme, indkasserede napolitanerne 22 mål sidste sæson på Stadio San Paolo, så regn med at Jovetic får sit navn på måltavlen på et eller andet tidspunkt i kampen. 

Parma 2.05, uafgjort 3.2, Chievo 3.85

Roberto Donadonis Parma-hold var måske uheldige med et par centrale dispositioner i løbet af holdets nederlag til Juventus i sidste uge - men som træneren selv indrømmede, var sandheden, at deres indsats ikke fortjente bedre.

Chievo er naturligvis et noget anderledes mandskab end de forsvarende mestre, men Parma kan ikke regne med at få alt, som de ønsker det. De Flyvende Æsler slog ikke kun Bologna i deres seneste kamp, men har også holdt buret rent i fem af deres seneste kampe, hvis man tæller de sidste kampe i sidste sæson med. Oddsene på at det sker igen i denne kamp, er 3.8.

Sampdoria 1.85, uafgjort 3.4, Siena 4.4

Hvad skal man tro om Sampdoria nu, hvor de begyndte sæsonen med at vinde over Milan? I Blucerchiati har siden da tilføjet Malaga-midtbanespilleren Enzo Maresca til truppen, og humøret omkring klubben er ganske optimistisk. Siena, derimod, har ikke vundet i sine seneste seks kampe i Serie A, hvis man tæller sidste sæson med, og ligger pt sidst med -5 point som et resultat af den straf, klubben fik i forbindelse med matchfixing-undersøgelserne.

Stadio Luigi Ferraris har ofte været et fort for Samp gennem historien, og det får de brug for, hvis de vil blive i Serie A efter denne sæson. Tag hjemmesejren til 1.85.