ATP i Barcelona og Bucharest: Simon cruiser forbi Nieminen


Den fremragende start på uge 17 i ATP World Tour'en fortsatte tirsdag, hvor Guillermo Garcia-Lopez vandt mod oddsene.

Spanieren måtte kæmpe sig tilbage efter at have tabt første sæt, men overvandt med stil Horacio Zeballos i Bukarest, hvor det blev til 6-0 i sidste og afgørende sæt.

Andetsteds tirsdag nævnte jeg Nikolay Davydenko fremragende statistik mod Tomas Berdych, og russeren var ét parti væk fra at overraske mod tjekkken, der dog blev stående på benene og vandt i tre sæt.

Onsdag skal vi se Rafa Nadal, David Ferrer og Nico Almagros debuter i Barcelona, hvor også Grigor Dimitrov, Milos Raonic og Juan Monaco skal i aktion.

Jeg ser dog mere spilværdi i programmet i Bukarest, hvor der er mulighed for at satse på den trefoldige vinder, Gilles Simon, til det fristende odds 1.96 minus 1.5 parti mod Jarkko Nieminen, der utvivlsomt er træt og udmattet.

Finnen har været overraskende stærk på gruset på det seneste, men hans kamprække i Monte Carlo og endnu en tresætter i den første kamp her vil sandsynligvis resultere i en smule mathed onsdag mod en modstander, der har vigtige ranglistepoint at forsvare.

Simon har ikke spillet godt på det seneste, men han elsker at spille her i Bukarest, og selvom kampen sandsynligvis bliver lang, så kan jeg sagtens forestille mig, at Simon keder Nieminen i knæ på et tidspunkt - og det bliver sandsynligvis med en sejr med en margin på over 1.5 partier.

Andetsteds i Bukarest har Daniel Brands en god chance som underdog i kampen mod Gael Monfils, og det samme har Tobias Kamke mod Viktor Troicki, men mit andet spilforslag går jeg på tværs af turneringerne for at finde en double, der kaster odds 2.17 af sig.

Andreas Seppi møder Lukas Rosol omkring klokken 13:30, og jeg tror, at den solide italiener tager fusen på den ustabile tjekke.

Rosol fik et boost med sine kampe i Davis Cup, men modstanden var begrænset, og Seppi vil efter sit nederlag tidligt på ugen presse nok fejl ud af Rosol til at tage sejren.

I Spanien tror jeg på Barcelona-knægten Albert Ramos mod polakken Jerzy Janowicz, når de to står over for hinanden onsdag aften i den sidste kamp på Pista Central.

Det er altid en god idé at spille mod Janowicz under åben himmel og især på grus, hvor han stadig har til gode at vinde en singlekamp i en hovedturnering på tourniveau. Han har heller aldrig slået en venstrehåndet spiller i en hovedturnering på tourniveau på en hvilken som helst overflade. Han får det med andre ord svært onsdag.

Ramos har spillet godt på det seneste, hvor han blandt andet kom til fjerde runde i Miami og fik tre sejre sidste uge i Monte Carlo, før han stødte panden mod en inspireret Fabio Fognini. Han har desuden allerede spillet én kamp i disse omgivelser i modsætning til Janowicz.

En sikker sætsejr på 2-0 er værd at overveje til omkring 2.40, men jeg er tilfreds med at tage doublen onsdag.
 

Spilforslag:

Sats på, at Simon med -1.5 i spil-handicap slår Nieminen til odds 1.96

Sats på sejr til både Seppi og Ramos i en double til omkring odds 2.17

Følg Sean Calverts tennisspilforslag her