ATP i Houston: Comeback-specialisten Ginepri besejrer Russell


Tirsdagens program i Houston byder på mange kampe, der kan gå begge veje - eller sådan kan det i hvert fald se ud, hvis man kigger på oddsene. Jeg taler om kampene Robby Ginepri vs Michael Russell, Ricardas Berankis vs Jesse Levine, Flavio Cipolla vs Facundo Arguello og Jack Sock vs Bradley Klahn.

Natten til onsdag er der ikke meget grundlag for at satse på Fernando Verdasco til odds 1.35 med tanke på den form, han har vist på det seneste. Spanieren møder Steve Johnson i en kamp, som han bør vinde, men til det odds vil jeg ikke kaste penge efter ham.

Det samme kan man sige om John Isner, der ligger omkring odds 1.45 i kampen mod den ligeledes formsvage landsmand Ryan Harrison. Selvom jeg regner med, at Isner vinder, så kan hans selvtillid ikke være stor i øjeblikket med bare seks sejre på touren i denne sæson og ingen gevinster mod spillere fra verdenseliten.

Harrison har også været skidt kørende, og hans fire sejre i sæsonen overskygges af hans otte nederlag. Han blev senest taget i skole af James Blake i Miami. Isner bør vinde, og jeg vil hellere satse på ham til et lavt odds end Verdasco.

Men jeg er fristet af Robby Ginepri og Ricardas Berankis, der begge bør udklassere deres modstandere tirsdag aften, og hvis jeg skal vælge mellem de to, så går jeg efter Ginepri til odds 1.73 mod Russell.

Robby har været nede i en bølgedal, siden han brækkede armen i 2010, hvorefter han missede et års tennis og har kæmpet for at komme tilbage lige siden.

Han har dog nærmet sig sin normale standard på det seneste, hvor det er blevet til nogle gode resultater. Det får mig til at tro, at han endnu en gang vil være for snu for sin gamle rival Russell, som han har slået tre gange ud af tre mulige.

Russell havde en rædselsfuld statistik i Houston, indtil han sidste år pludselig nåede helt til semifinalerne, hvilket stod i skarp kontrast til hans tidligere resultater på det røde grus.

Efterfølgende fulgte han det gode resultat op ved at nå til semifinalerne i Sarasota, men siden dengang har han tabt fem ud af seks kampe på grus, og det bliver hans første kamp på den røde overflade siden sidste sommer.

Ginepri har spillet tre kvalkampe for at nå hertil, og han er den bedste grusspiller af de to. Før sit uheld slog han Juan Carlos Ferrero og pressede Novak Djokovic ud i fire sæt i French Open.

Jeg forventer, at Ginepri vinder kampen, hvis han er fit for fight, og på en svær dag som denne tirsdag vil jeg også stole på Robby.
 

Spilforslag: Sats på, at Ginepri slår Russell til odds 1.73

Følg Sean Calverts tennisspilforslag hver dag her