ATP i Indian Wells: Sats på dobbelt op med Berdych og Anderson


Det er blevet tid til fjerde runde i Indian Wells Tennis Garden onsdag aften dansk tid, og umiddelbart er der nogle ganske spændende opgør på menuen inklusiv Rafa Nadal-Ernests Gulbis samt det schweiziske derby mellem Roger Federer-Stan Wawrinka.

Der er for mange usikkerhedselementer til, at jeg vil engagere mig i Gulbis-kampen, men det bliver helt sikkert en fed kamp at se, og hvis Wawrinka kan overvinde sin imponerethed over Federer, så har han en rimelig chance for minimum at overkomme handicappet, eftersom Fed døjer med rygproblemer.

Jeg regner dog med, at det vil være en klogere beslutning at satse på en dobbeltkupon, der involverer Tomas Berdych og Kevin Anderson til cirka odds 2.10.

Begge spillere har styrken til at spille på de tunge baner i Indian Wells, og begge møder de franskmænd, hvis negativitet på banen kan skade dem selv.

Anderson står for første gang over for Gilles Simon, og det kan regnes for ganske heldigt, at Simon overhovedet er kommet så langt efter at have været nede med matchpoint i kampen mod Paulo Lorenzi og have oplevet endnu en gummiarm fra Benoit Paire.

Den store sydafrikaner vinder kampen, hvis han fortsætter det spil, han har vist indtil videre, og selvom jeg satsede på Simon før turneringen til et højt odds, så tror jeg ikke på ham i dag efter det, jeg har set fra hans side indtil videre i turneringen.

Berdych har den sværeste kamp mod Richard Gasquet, som han har tabt to af sine seneste tre kampe mod, og det har været nogle ret ejendommelige kampe mellem de to gennem årene. Ingen af spillerne er nået til kvartfinalerne i Indian Wells tidligere, men Berdychs selvtillid er i top i øjeblikket efter endnu en sejr over Federer i Dubai, og jeg stoler på, at han vil spille op til sit bedste i dagens kamp.
 

Spilforslag: Sats på, at både Berdych og Anderson vinder i Indian Wells til et samlet odds på 2.10