ATP i Miami: Rå Rufin rusker Copil rundt


Dagens program i Miami byder på et par kendte navne, der vender tilbage til hovedturneringen af en Masters 1000 for første gang i lang tid, i form af Marc Gicquel og Robby Ginepri.

Gicquel er her for første gang siden 2010, mens Ginepri er i hovedturneringen i Miami for første gang siden 2007.

Franskmanden får sit at se til mod Bernard Tomic, mens Ginepri nok heller ikke får det nemt mod Yen-Hsun Lu.

Der er masser af kampe i dag, der er noget nær umulige at forudse, men en af de dueller, hvor jeg satser på underdog'en, finder sted på Court 3 klokken 16 dansk tid. Her spiller Guillaume Rufin mod servekongen Romanian Marius Copil i en kamp mellem to kvalifikationsspillere.

Rufin har fået odds 2.28 for en sejr, og på en langsom overflade, hvor Copils stort anlagte spil ikke vil være lige så effektivt som på indendørs hardcourt, ligner det god spilværdi.

Franskmanden er god på hardcourt, som han viste, da han kom foran med to sæt mod den dengang formstærke Janko Tipsarevic i New York sidste år. Selvom han har haft problemer med de nedre dele af sin ryg på det seneste, er han gået fint gennem kvalifikationen, og han bør spille en god kamp under disse forhold.

Copil har vundet to og tabt seks på udendørs hardcourt mod spillere fra top-100, og selvom de to ikke har mødt hinanden siden French Open 2008, så ligger værdien hos Rufin.

Jeg nærer også en mindre tro på, at Pablo Andujar får Victor Troicki til at svede i deres duel torsdag. Spanieren har det godt i disse omgivelser, hvor han har gjort det godt før, mens Troicki er inde i en virkelig dårlig stime.

Ingen af de to spillere har den store selvtillid, men Andujar gjorde det ok i Indian Wells, hvor han testede Tommy Haas, og det ligner en god idé at satse på, at han tager et sæt til odds 1.63.
 

Spilforslag:

Sats på, at Rufin slår Copil til odds 2.28

Sats på, at Andujar med +1.5 i sæt-handicap slår Troicki til 1.63

Følg Sean Calverts tennistips her