ATP Indian Wells: Bautista-Agut slår Odesnik der har problemer på hardcourt


Herrernes førsterundekampe i BNP Paribas Open 2013 begynder i dag, torsdag, i Indian Wells, hvor der er fuldt program.

Folk som David Nalbandian, Lleyton Hewitt, Marcos Baghdatis og Ernests Gulbis skal i ilden i dag, men jeg vil hellere satse på, at Roberto Bautista-Agut besejrer den kontroversielle Wayne Odesnik til odds 1.60.

Der er næppe mange tennistilhængere, der ikke kender til Odesniks rolle i sagen om import af væksthormoner, der efterfølgende kastede en karantæne af sig, så det hopper vi let henover, selvom dagens kamp (midnat dansk tid) blot er hans tredje optræden på tourniveau på hardcourt i en hovedturnering efter comebacket.

Odesnik gør sig normalt bedst på grus og primært på Challenger-niveau - dog med varierende succes. Hans statistik på hardcourt er skidt, og det er sådan set overraskende, at han har været i stand til at kvalificere sig.

Den amerikanske venstrehåndsspiller sneg sig forbi Matteo Viola i går, men i dag står han over for en modstander, der kan spille ganske god tennis på hardcourt, selvom han måske er bedst kendt som grusspiller, og jeg bliver meget overrasket, hvis Odesnik kan være med på dette niveau.

Bautista-Agut ligger nummer 51 på verdensranglisten pt., og han viste sit værd over for de mennesker, der ikke kendte ham, sidste uge i Dubai, da han bragte sveden frem på panden af Novak Djokovic i deres kamp i anden runde.

Spanieren nåede til finalen i sæsonens første hardcourtturnering i Chennai, hvor han slog Tomas Berdych og Benoit Paire, inden han tabte i tre sæt til Janko Tipsarevic. Det er den slags form, som den middelmådige Odesnik kun kan drømme om.

Bautista-Agut får ikke brug for den store tilvænningstid efter at have spillet på hardcourt hele sæsonen, og jeg ville snarere sætte spanierens odds til omkring 1.40, så 1.60 for en sejr til Bautista-Agut er god spilværdi i mine øjne.

 

Spilforslag: Sats på, at Bautista-Agut slår Odesnik til odds 1.63


Klik her for at spille på Indian Wells hos Unibet.