ATP-tennis: Baghdatis presser tiebreak-kongen Isner


En tætpakket kalender torsdag aften skilte mændene fra drenge ved Citi Open i Washington DC. Mit spilforslag om at satse på Grigor Dimitrov mod Sam Querrey gik sikkert hjem, da bugareren spillede sig i fredagens kvartfinaler uden at få sved på panden.

Marinko Matosevic gav som forudset Milos Raonic problemer og slog canadieren ud i to sæt, mens min handicapkupon på Somdev Devvarman faldt til jorden på grund af John Isners serv. Andetsteds var to kampe på én dag for meget for Kei Nishikori, der ramte jorden med et brag efter mødet med Marcos Baghdatis, der nyder at spille i disse omgivelser, og som står over for førnævnte Isner klokken 22 fredag aften dansk tid.

Først har vi kampen klokken 19 mellem Matosevic og Dmitry Tursunov, der kom tilbage bagud 0-3 efter at have tabt første sæt mod Radek Stepanek. Russeren er lille favorit, hvilket jeg godt kan se pointen i, og derfor finder jeg ikke den store spilværdi på ham mod en bedre og bedre spillende Matosevic, der lader til at have fundet sit spil igen.

Isner tager en 4-0-karrierestatistik med sig ind til kampen mod Baghdatis, og det er svært at se andet end endnu et tæt opgør for sig, hvor amerikaneren til sidst hiver sejren hjem via én eller to tiebreaks. Baggy har brug for, at serven fungerer upåklageligt, og hvis det sker, så har han en rimelig chance for at drille den store mand, hvilket gør odds 3.00 på cyprioten fristende. Han er vant til disse forhold og vil være den friskeste af de to efter Isners seneste to uger med hårdt arbejde og Baggys nemme sejr over Nishikori torsdag. Baghdatis med +1.5 i sæthandicap ligner et fornuftigt spilobjekt til odds 1.70.

Herefter møder Dimitrov så Tommy Haas, og jeg mener, at det er en klar 50/50-kamp. Haas kan meget vel være presset fysisk efter et par hårde kampe, og jeg hælder en smule til Dimitrov, men jeg kan ikke umiddelbart få øje på nogen spilværdi, sådan som oddsene er pt.

Til sidst har vi Del Potro mod Kevin Anderson omkring klokken 03:20 i nat. Delpo er storfavorit efter at have imponeret i den forgangne uge og med en 4-0-statistik i indbyrdes kampe mod sydafrikaneren. Igen mener jeg, at oddsene reflekterer styrkeforholdet i forhold til statistikken, og det er svært at forestille sig andet end en sejr til Delpo. Den eneste tvivl går på, om han er en smule udmattet efter at have spillet to kampe torsdag, men de var ikke umiddelbart særlig energikrævende.

Selvom Kevin har en chance på sæthandicap, så tror jeg ikke, han kan vinde kampen. Det eneste spil, der er en overvejelse værd, er at satse på Anderson på handicap til odds 1.98.

Fredagens spilforslag:
Sats på, at Baghdatis med sæthandicap +1.5 slår Isner til odds 1.68


Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet