ATP Tennis Betting: Federer kan dække handicappet i finalen mod Wawrinka


Stanislas Wawrinka og Roger Federer brager sammen for 23. gang i deres karriere, når de mødes i finalen i Indian Wells, hvor der ud over titlen også er 1000 point på spil til ranglisten, og så selvfølgelig lige den mindre detalje af 1.176 millioner dollars til vinderen.

Stanislas Wawrinka vs Roger Federer


Wawrinka har ikke været uheldig med overhovedet at nå semifinalen, men her dukkede han så også frem med en noget stærkere præstation end tidligere i turneringen, og US Open-vinderen står nu overfor sin største test, når han møder Australian Open-vinderen. 

Stan har ganske enkelt tabt 14 af 14 mulige opgør mod Federer på hardcourt, heraf ni på hardcourt udendørs, og selvom han godt nok pressede Federer ud i fem sæt i Melbourne i januar, var han nede med 0-2 i sæt, før han begyndte at spille sit bedste tennis. Kun én enkelt gang i disse 14 opgør har Wawrinka vundet kampens første sæt, og det var i Shanghai tilbage i 2012. Det er vanskeligt at se, hvad der skulle være anderledes denne gang, så godt som Federer spiller lige nu.

Den eneste spiller til at besejre Federer i finalen her i Indian Wells hed selvfølgelig Djokovic

Jack Sock var totalt star struck i kampen mod Federer lørdag aften, i hvert fald i første sæt, og selvom det nok ikke sker for Wawrinka, er sidstnævnte normalt ikke den hurtigste starter. Han har kun vundet første sæt i én af sine seneste seks finaler mod top 10-modstandere, men han endte dog med at vinde fem af dem. Skal han endelig spilles idag, ligner det bedste bud at spille ham som vinder af andet sæt til odds 2.45.

I Federers seneste 13 finaler mod top 10-modstand, er han kun blevet slået én gang; af Novak Djokovic og den sidste top 10-modstander, der ikke var Djokovic, som besejrede Federer i en finale, hed Stan Wawrinka. I Monte Carlo på grus i 2014.Den sidste top 10-modstander til at slå Federer i en finale på udendørs hardcourt, og som igen ikke hed Federer, var Andy Murray i Shanghai tilbage i 2010, og den eneste spiller til at besejre Federer i finalen her i Indian Wells hed selvfølgelig Djokovic.

Desuden har Federer tilbragt langt mindre tid på banen i denne uge, så det er altså svært at opbygge et eller andet argument for Wawrinka.

De spiller ikke ofte tie breaks mod hinanden, og faktisk har der kun været én på alle underlag i de seneste 15 sæt mellem dem. Siden 2002 har finalerne i Indian Wells kun budt på fire af 15 mulige kampe, der indeholdt en tie break. To af de fire finaler havde servekanonerne Andy Roddick og John Isner som deltagere.

Værdien ligger derfor klart i odds 1.85 på "ingen tie breaks", og da Federer desuden har dækket handicappet på +2.5 partier i alle seks bedst-af-tre kampe på udendørs hardcourt mod Wawrinka, bliver det min satsning til odds 1.78.

Bedste Bet
Federer (0-2.5 partier) til at slå Wawrinka 1.78