ATP-tennis: Den forsvarende mester Monaco maser Granollers


Onsdag i Uge 21 på ATP-Touren 2014 byder på 16 kampe i Düsseldorf Open og Open de Nice Cote d'Azur.

Ét ud af mine to spilforslag tirsdag gik hjem, da dagen begyndte med en komfortabel sejr til Robin Haase med handicap -3.5 over den skidt spillende Pippo Volandri.

Hollænderen var ikke på noget tidspunkt truet af et breakpoint i 6-3, 6-2-sejren over den sløve Volandri, men jeg skulle have holdt mig til min første indskydelse om, at Jack Sock ville blive for stor en mundfuld for Kenny de Schepper.

Amerikaneren kom nemmere forbi franskmanden, end jeg havde forudset, og derfor gik mit spilforslag på en lang kamp i vasken.

Det skulle blive ganske blæsende i Nice onsdag, så det er nok en god dag at satse på Albert Montanes' lave opkast og skruede bolde mod lucky loser Sam Querry.

Jeg er dog mest fristet af åbningskampen i Düsseldorf ved frokosttid.

Juan Monaco 1.57 Marcel Granollers 2.35 (12:05)

Den forsvarende Düsseldorf-mester, Monaco, spillede tirsdag noget af sit bedste tennis i omkring fem år, da han sikkert slog Benjamin Becker, og selvom modstanderen ikke var på toppen, var det godt at se argentineren spille godt igen.

Pico har svævet under radaren i et stykke tid med en del skader, men han bør være den mest motiverede af de to spillere onsdag, når han skal forsvare sin titel mod en spiller, der sjældent præsterer forud for en Grand Slam.

Granollers har rent faktisk aldrig været videre end kvartfinalerne i en turnering ugen før en major, og som oftest er han røget ud inden da, hvis han overhovedet stiller op.

Det har været et typisk år for Marcel indtil videre med seks førsterundenederlag og én finaleplads, og siden den mesterskabskamp i Casablanca, som han tabte, har han kun vundet to ud af syv kampe.

Han fører ganske vist 3-1 i indbyrdes opgør mod Pico, men to af sejrene er kommet i hus på indendørs hardcourt, hvor Granollers er langt mere effektiv end Monaco, og når vi ser på nuværende form og motivationsgraden, vil jeg ikke tøve med at satse på Pico til odds 1.57.

Ovre i Nice er jeg meget fristet af at satse på Dominic Thiem mod Gilles Simon som underdog klokken 18.

Thiem drog fordel af en bizar serie af nervøse fejl fra Steve Johnson tirsdag i en kamp, han aldrig burde have vundet, men den unge østriger har ikke været tilpas på det seneste, og jeg er ikke overbevist om hans fysiske tilstand efter så lang en kamp.

John Isner mod Sock vil sandsynligvis blive lang, mens det ikke ligner en god idé at satse på Ernests Gulbis klokken 14:35 mod Martin Klizan.

Gulbis er kendt for ikke at være god i blæst, og med hans temperament in mente vil jeg ikke være sikker på, at han kan håndtere modgang fra vejrguderne.

Odds 1.68 på Klizan med partihandicap +3.5 frister, mens jeg forventer, at Haase slår Dmitry Tursunov, hvis flade slag ikke giver bred fejlmargin i den sydfranske vind.

Spilforslag:
Sats på, at Monaco besejrer Granollers til odds 1.57