ATP-tennis: Dimitrov kvaser Querrey i Washington


Regnvejret har sørget for, at det er et noget tætpakket program i Citi Open i Washington, vi har foran os denne første dag i august 2013. Umiddelbart ser programmet vanskeligt ud for den første- og andenseedede i form af Juan Martin Del Potro og Kei Nishikori, og vejrudsigten går på torden, blæst og 60 pct. risiko for regn, så de to kommer muligvis ikke til at skulle spille to gange i de varme og fugtige omgivelser.

Milos Raonic, der har tabt sig de seneste par uge efter ansættelsen af en ny fitnesstræner, møder Marinko Matosevic omkring klokken 22 dansk tid. Matosevic har vundet et par gode sejre over veteranerne James Blake og Nikolay Davydenko i turneringen, og som sædvanlig er Raonic overvurderet mod en spiller, han tidligere har tabt til. Jeg er fristet af +3.5 på partihandicap i australierens favør til odds 1.90.

John Isner sneg sig som så ofte før videre onsdag aften efter to tiebreaks, og han møder den tidligere collegerival Somdev Devvarman omkring midnat. Isner har nu spillet fem tiebreaks i træk på touren og har vundet dem alle, men han er overvurderet til odds 1.25 i dette opgør. Devvarman har endnu til gode at tabe et sæt denne uge, og han slog den forsvarende mester, Alex Dolgopolov, i sidste runde. Inderen har slået både Raonic og Ivo Karlovic før såvel som Isner i en collegefinale, så sidstnævntes held må være opbrugt snart. Sats på Devvarman med sæthandicap +1.5 til odds 2.25.

Jeg skrev tidligere på ugen, at Sam Querrey havde problemer, og han har da også måttet kæmpe hårdt for at blive i turneringen - bl.a. ved at overleve matchbolde i kampen mod Denis Istomin i den første kamp. Grigor Dimitrov ligner en mand, der godt kan slå californieren til odds 1.67. Querreys serv kan meget vel holde ham inde i kampen i længere tid, men i sidste ende er hans grundspil ikke stærkt nok til at besejre Dimi.

Stepanek mod Dmitry Tursunov er svær at spå om, og som altid kommer meget til at afhænge af russerens serv og fejlbehæftede forhånd. Hvis det fungerer for ham på dette underlag, så vil han med al sandsynlighed vinde kampen. Ja, lidt forsimplet analyse, men meget længere er den ikke. Begge spillere vandt sikkert over ligeglade franskmænd i den forgangne runde, og der er efter min mening i høj grad tale om en meget lige dyst.

Torsdagens spilforslag:
Sats på, at Devvarman med +1.5 i sæthandicap slår Isner til odds 2.05
Sats på, at Dimitrov slår Querrey til odds 1.67


Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet