ATP-tennis: Fish markerer comeback med sejr over Kohlschreiber


ATP World Tour rejser sydpå fra Canada til Ohio i denne uge, hvor den anden Masters 1000-turnering i træk spilles i form af Western and Southern Open. Forholdene i Mason, Ohio, har det med at være varme og fugtige. Decoturf-hardcourtbanerne er rimelig hurtige med et lavere hop, end vi så det i Montreal sidste uge. Bolden rammer således ketsjeren en smule tidligere end normalt.

En spiller, der elsker disse forhold, er Mardy Fish, og det er en god idé at satse på den tilbagevendte amerikaner mandag eftermiddag. Fish møder tyske Philipp Kohlschreiber, der laver en hel del fejl, og som kun har vundet to kampe på hardcourt siden en ellers lovende start på året i Auckland. Han led åbningsnederlag i Indian Wells, Miami og Montreal, og han får det svært mod Fish, hvis odds er gode på grund af hans skadesproblemer.

Alle mine statistikker placerer Fish omkring odds 1.42, selvom hans lange fravær på touren peger i en anden retning. Han har dog spillet et par turneringer efter sit comeback, og her spiller han en turnering, hvor han er nået til finalen, semifinalen og kvartfinalen ved sine seneste tre optrædener. Kohlschreibers selvtillid er skrøbelig, når den er bedst, og han har ikke vundet en kamp, siden han smed en føring væk og tabte finalen i Stuttgart. Det kan Mardy udnytte til odds 1.96.

En anden spiller, der nyder forholdene her i Ohio, er Jeremy Chardy, der for et år siden nåede til kvartfinalerne og vil være meget opsat på at forsvare de 180 ranglistepoint. Alt-eller-intet er ofte mantraet for franskmanden, der slog Andy Murray, Andy Roddick og Fabio Fognini sidste år, og hans store serv og voldsomme forhånd kan slå landsmanden Adrian Mannarino ud af kurs mandag aften ved 18-tiden.

Mannarino kom med nød og næppe forbi den storservende Ivo Karlovic i kvalifikationen, men har endnu ikke taget sæt fra Chardy, som han har mødt to gange tidligere. Indrømmet, begge kampe var på grus, og han bør kontrollere det bedre på hardcourt, men siden han nåede semifinalerne i Johannesburg for to år siden, har han kun vundet fire gange i en hovedturnering på tourniveau på hardcourt.

Chardy giver odds 1.65, hvilket ser rimelig nok ud i en situation, hvor han bør være motiveret for at gøre det godt og har gode minder fra tidligere tiders succeser.

Mandagens spilforslag:
Sats på, at Fish slår Kohlschreiber til odds 1.96
Sats på, at Chardy slår Mannarino til odds 1.65


Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet