ATP-tennis fra Queen's: Lav en dobbelt-op på Malisse og Roger-Vasselin


French Open sluttede af med gevinster søndag, da gjorde som forventet og vandt en sikker sejr over David Ferrer i finalen i Paris.

Rafas sejr på 6-3, 6-2, 6-3 var mere eller mindre, hvad jeg havde forudset, og dermed ramte mit spil på Nadal med partihandicap -8.5 plet. Sejren var historisk, da det var spanierens ottende French Open-trofæ.

Herrernes tour bevæger sig videre til græsset i denne uge, hvor vi skal til ATP 250-turneringer i tyske Halle og i London for at finde noget at sætte tænderne i.

Rafa skulle have spillet i Halle ved Gerry Weber Open sammen med Roger Federer, men spanieren har meldt afbud efter sine anstrengelser på gruset, og i Aegon Championships på Queens Club i London topper Andy Murray seedningen.

Ved Queen's sidste år var vi vidner til mange overraskelser i anden og tredje runde, og det vil uden tvivl blive noget af det samme i år. Første runde var dog favoritternes domæne med 20 favoritsejre ud af 24 i åbningsrunden.

Det var reelt kun Ryan Sweetings sejr over Dmitry Tursunov og Simone Bolellis ditto over Ernests Gulbis, der gav over odds 2.00, og det var ikke meget mere end dobbelt op på indsatsen.

I mandagens førsterundekampe på Queen's Club-anlægget er jeg fristet af et dobbeltsats på Xavier Malisse og Edouard Roger-Vasselin, hvilket kommer op omkring de 1.85.

Malisse spiller sit bedste tennis på græs, som han viste i sidste sæson med en kvartfinaleplads i London efterfulgt af en semifinale i 's-Hertogenbosch og et nederlag i fjerderunde til Roger Federer ved Wimbledon. Hans modstander mandag har kun vundet én gennemført græskamp siden 2010.

Guillermo Garcia-Lopez kan godt spille på det grønne underlag, men det er længe siden, han har vist det, og med spanieren handler det hele om selvtillid - og den er ikke i top efter klare nederlag til Jack Sock i Paris og til den unge tjekkiske stjerne Jiri Vesely i Prostejov sidste uge.

Malisse har en 4-1-statistik mod GGL, og græsset er hans favoritunderlag; så hvis vi går ud fra, at belgieren er fit, så bør han vinde rimelig sikkert.

Roger-Vasselin er egentlig også udmærket på græs, hvilket han viste i sidste sæson, da han slog Andy Roddick på disse baner, før han tabte en tæt kamp til den senere finalist, David Nalbandian. Derudover nåede han til kvartfinalerne i 's-Hertogenbosch.

Mandagens modstander, Guillaume Rufin, spiller en opvarmningsturnering på græs for blot anden gang i sin karriere, og han har kun vundet én kamp i en hovedturnering på græs.

Det unge franske talent kæmper for at leve op til forventningerne efter blot at have vundet en håndfuld kampe på tourniveau i denne sæson. Jeg forventer, at den mest erfarne af de to franskmænd løber af med sejren mandag eftermiddag i det engelske.
 

Mandagens spilforslag: Sats på Malisse og Roger-Vasselin til odds 1.85

Følg Sean Calverts daglige spilforslag på tennis ved at klikke her!