ATP-tennis: Garcia-Lopez driller Monaco i Gstaad


Det blev til to vindere ud af fire spilforslag tirsdag på ATP-Touren, og én kamp er stadig i spil.

Victor Hanescu vandt nemt over Dustin Brown og dækkede sikkert sit handicap, mens Ricardas Berankis leverede en mere hårdt tilkæmpet sejr over Mischa Zverev i Atlanta.

Mardy Fish er et sæt oppe og et break nede mod Michael Russel i samme turnering, og de to amerikanere genoptager kampen omkring midnat, efter at regnen satte en stopper for festlighederne i USA natten til onsdag dansk tid.

Det eneste minus var et skidt nederlag til Jiri Vesely, der havde en chokerende dårlig dag med sin serv mod Andreas Haider Maurer. Selvom han var oppe med break i begge sæt leverede han ni dobbeltfejl og tabte 2-0.

I de tidlige kampe i Gstaad onsdag er jeg fristet af at satse på Guillermo Garcia Lopez mod Juan Monaco, der for første gang skal i aktion her i højderne, hvilket jeg ikke tror, passer argentineren så godt.

Garcia Lopez har tidligere givet Monaco noget at tænke over og vandt de to herrers seneste møde på hardcourt efter fem sæt i New York sidste år. Underlaget er hurtigt her i Gstaad, hvor satsede slag ofte giver pote, hvilket alt andet lige bør give GGL en fordel i forhold til andre turneringer på det røde grus. Han har taget mindst et sæt mod Pico i fire af deres fem afsluttede indbyrdes møder, og Monaco skal nok lige bruge lidt tid til at vænne sig til forholdene. Vi satser på GGL med sæthandicap +1.5 til odds 1.97.

Det kan også vise sig at være en god idé at gå imod favoritten Stan Wawrinka i hans kamp klokken 17 mod Daniel Gimeno-Traver. DGT spiller med en vis risiko, og hvis han er på, kan han skabe problemer for Stan, der har så skidt en statistik i denne turnering, at det er det værd at prøve lykken til odds 5.25 eller alternativt satse på spanieren med sæthandicap +1.5 til odds 2.35.

I Umag skal vi se Fabio Fognini, der har vundet to titler i træk, men som allerede har trukket sig fra doubleturneringen denne uge på grund af træthed. Under normale omstændigheder ville jeg til enhver tid satse på Fogna mod Thiemo de Bakker, men til odds 1.37 er det en stor risiko at løbe i denne omgang. Han skal dog ikke spille i næste uge, så måske kan han snige sig til et par sejre her.

Jeg foretrækker dog at se nærmere på Gael Monfils, der er overvurderet med odds 1.35 mod den dygtige Blaz Kavcic. Lamonf så (til en afveksling) ud til at døje med en skade tirsdag, og hans arm kan blive et problem. Kavcic vandt flot over Florian Mayer, og med stor selvtillid er der ingen grund til at tro, at han ikke kan drille Gael med den nye Jackson Five-frisure onsdag aften.

I Atlanta har Alejandro Falla været heldig med lodtrækningen og står over for den mindre gode Harrison-bror, Christian. Selv den bedste af de to brødre, Ryan, er ret elendig, og Christian skaffer sig wildcards i sin egenskab af at være Ryans bror. Det hjælper ham dog ikke mod Falla, der ikke bør få nævneværdige problemer.

Harrison er på Futures-niveau, og Falla kommer lige fra en finaleplads hjemme i Colombia. Favoritten bør vinde i to sæt, som han gjorde, da de to spillede i Cincy sidste år. Under 21.5 partier ser fint ud til odds 1.85 i denne kamp.
 

Onsdagens spilforslag:
Sats på, at Garcia-Lopez med sæthandicap +1.5 slår Monaco til odds 1.96
Sats på, at Gimeno-Traver med sæthandicap +1.5 slår Wawrinka til odds 2.35
Sats på, at Kavcic med partihandicap +3.5 slår Monfils til odds 1.98
Sats på under 21.5 partier i kampen Falla-Harrison til odds 1.85


Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet