ATP-tennis i Eastbourne: Kampen mellem Lopez og Verdasco bliver lang


Onsdag var en fantastisk dag på græsset i Eastbourne og Rosmalen, da alle mine tre spilforslag gik hjem.

Sejre til Evgeny Donskoy, Ivan Dodig og Feliciano Lopez sørgede for otte succesfulde ATP-spilforslag i træk for denne klumme, og jeg har tænkt mig at fortsætte den tendens torsdag, når der er kvartfinaler i Aegeon International og Topshelf Open.

Kampene begynder klokken 11 i Rosmalen, hvor Guillermo Garcia-Lopez møder Jan Hernych efterfulgt af Jeremy Chardy mod Stan Wawrinka.

Ingen af de to kampe appellerer meget til mig ud fra et betting-perspektiv, selvom jeg er fristet af odds 2.70 på, at Chardy slår Wawrinka. Jeg kan heller ikke ligefrem påstå, at jeg er interesseret i at involvere mig selv i de andre to kampe i Rosmalen.

Xavier Malisse bør besejre Roberto Bautista Agut, mens Nicolas Mahut bør komme forbi Donskoy, men jeg mener, at Mahut er en smule lavt sat til odds 1.38 på de lidt langsomme baner i Rosmalen.

Den første kamp på programmet i Eastbourne er et opgør mellem de to spanske kammerater Lopez og Fernando Verdasco. De mødes for syvende gang i alt, men for første gang på græs, og her er der ingen tvivl om, at Lopez har haft de bedste resultater.

Det er et par år siden, de har hilst på hinanden over nettet, og dette er en perfekt mulighed for Lopez for endelig at vinde en titel på græs, da der kun er Verdasco og vinderen af kampen mellem Ivan Dodig og Fabio Fognini mellem ham og finalen. Jeg er dog overbevist om, at det bliver en lang kamp.

Jeg er fristet af 2-1-sejren til Lopez til odds 3.75 og over 23.5 partier til 1.92. Begge spil er værd at overveje i det, der meget vel kan blive en tæt kamp.

Dodig bør vinde over Fognini, men jeg mener, at odds 1.50 er en smule lavt på kroaten, og jeg foretrækker at satse på Radek Stepanek, når den tjekkiske veteran midt på eftermiddagen møder Andreas Seppi.

Italieneren har kæmpet hårdt for at forsvare sine ranglistepoint fra sidste år i denne turnering, men hans sejre har være pinefulde, og Steps er frisk efter kun at have spillet få kampe i år - og desuden fører han 5-0 i den indbyrdes statistik mod italieneren.

De to herrer spillede en meget tæt kamp på græs i Halle for et år siden, og dengang vandt Steps efter tiebreak i sidste sæt. Jeg regner med, at han afslutter Seppis lidelser med endnu en sejr.

Jeg er også fristet af at satse på Bernard Tomic i hans kvartfinaleduel mod Gilles Simon, men da begge spillere døjer med skader, vælger jeg at beholde pengene i lommen i forbindelse med den kamp.
 

Torsdagens spilforslag:
Sats på, at Lopez slår Verdasco 2-1 til 3.75
Sats på, at Stepanek slår Seppi til 1.50
 

Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet