ATP-tennis i Eastbourne: Lopez gør kort proces med Dodig


Vejret var endnu en gang et problem både i Eastbourne og i s-Hertogenbosch torsdag, hvor begge turneringer havde vanskeligt ved at gennemføre det fastlagte program.

Regn var en konstant bekymring i Holland, mens tågen drev ind over England, minimerede synsfeltet og gjorde banerne glatte.

Mit første spilforslag torsdag gik nedenom og hjem, da Fernando Verdasco formøblede en 4-1-føring i andet sæts tiebreak, hvilket gjorde, at mit 3.75-sats på Feliciano Lopez som sejrsherre med 2-1 gik i vasken. Feli besejrede i stedet sin gode ven 2-0.

Tingene blev ikke meget bedre, da Radek Stepanek, hvis privatliv samme dag blev udsat for slibrige spekulationer, gav næring til tabloidmediernes historier, da han ikke var i stand til at mobilisere nogen form for energi. Tjekken kom foran 3-1 og tabte derefter 11 ud af 14 partier. Dermed var sejren Seppis, og Stepanek indrømmede efterfølgende, at han var blevet sepereret fra sin kone - den tidligere professionelle tennisspiller Nicole Vaidisova.

Fredagens semifinaler i s-Hertogenbosch/Rosmalen byder på andenseedede Stan Wawrinka mod Guillermo Garcia-Lopez og Xavier Malisse mod Nicolas Mahut.

I Eastbourne, hvor jeg vil være til stede fredag, møder Ivan Dodig spanske Feli Lopez, mens Andreas Seppi står over for Gilles Simon.

Fredagens kampe hører ikke til de mest sindsoprivende, jeg har set ud fra et bettingperspektiv, og den eneste spilværdi, jeg kan få øje på, er en sejr til Lopez over Dodig.

Wawrinka bør ikke få de store problemer med at slå Garcia Lopez, mens dysten mellem græsveteranerne Malisse og Mahut kan gå begge veje. Man bør dog notere sig, at Mahut allerede har spillet seks kampe denne uge og har haft sit knæ godt tapet op.

Italienske Seppi kan være et sats værd mod en skrantende Simon, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan stole på Seppi mod en spiller, der når så mange bolde som Simon.

Lopez møder Dodig for anden gang og for første gang på græs. Forholdene her i Eastbourne passer spanieren godt, og hans venstrehåndsserv vil udgøre et farligt våben.

Felis lave opkast af bolden bliver ikke generet af de lejlighedsvist blæsende vejrforhold, og han er kun blevet brudt én gang denne uge, hvilket fortæller mig, at en middelmådig retur-spiller som Dodig nok må ud i et par tiebreaks, hvis han vil vinde kampen.

Kroaten jagter sin anden tourfinale på græs efter at være nået til finalen i s-Hertogenbosch/Rosmalen i 2011, mens Lopez overraskende nok endnu har sin første finale på græs til gode. Jeg tror, han klarer den fredag eftermiddag og sætter en stopper for Dodig.
 

Fredagens spilforslag:
Sats på, at Lopez slår Dodig til odds 1.70
 

Klik her for at læse Sean Calverts daglige tennistips på bloggen