ATP-tennis i Moskva: Stakhovsky tager fusen på favoritten


Den solide start for ugens ATP-spilforslag fortsatte tirsdag, da mine to spilforslag gik hjem i Østrig.

20-årige Dominic Thiem måtte slås, men holdt hovedet højt og besejrede Daniel Gimeno-Traver i tre sæt, før Vasek Pospisil slog den australske veteran Lleyton Hewitt i dagens sene kamp.

Der er en del kampe, der fanger min opmærksomhed onsdag i de tre ATP 250-turneringer i henholdsvis Wien, Moskva og Stockholm.
 

Sergiy Stakhovsky - Edouard Roger-Vasselin (14:05)

I Moskva er der spilværdi at hente i dette ukrainsk-franske opgør. Der bør være et element af motivationsforskel her, hvor Stakhovsky vil forsøge at gøre det godt i det, der på en måde er en hjemmebaneturnering for ham, og efter en god præstation i sejren over den ellers brandvarme Joao Sousa i første runde forventer jeg noget nær det samme mod Roger-Vasselin.

Roger-Vasselin er en rutineret håndværker, og han fik lov til at arbejde for føden i den seneste runde mod det unge tjekkiske talent Jiri Vesely, der for at sige det mildt er en smule grøn på græsunderlaget. ERV er nok gjort til favorit baseret på den indbyrdes statistik, hvor franskmanden fører 3-1, men tre af de kampe var på grus, og selvom det er ret langsomme forhold, der spilles under i den russiske hovedstad, kan Stako avancere på bekostning af Roger-Vasselin.
 

Andetsteds i Moskva ville jeg slet ikke blive overrasket, hvis den unge russer Karen Khachanov presser den udbrændte Janko Tipsarevic længere ud, end talentets odds 5.20 måtte indikere. Knægten kan spille tennis, hvilket han viste, da han slog Albert Ramos, og jeg ville ikke smide en øre på Tipsy til odds 1.16.

Oppe i Stockholm kan Jerzy Janowicz vise sig at være en skrøbelig favorit i sin første kamp siden nederlaget til Maximo Gonzalez i US OpenGuillermo Garcia-Lopez spiller godt på relativt langsomme indendørs underlag og har en chance for at anrette en del skade her, ligesom Pablo Carreno-Busta kan ane en mulighed som outsider mod en småskadet Benoit Paire.


Spilforslag:

Sats på, at Stakhovsky slår Roger-Vasselin til odds 2.08


Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet!