ATP-tennis i München: Brands kan skabe overraskelsen mod Monfills


De resterende 1/8-finaler i München er på programmet torsdag, og her må dagens opgør være dysten mellem Ernests Gulbis og Tommy Haas, der begynder omkring klokken 13:30 dansk tid. Den uberegnelige lette er lille favorit med odds 1.82 mod hjemmebanedarlingen, der ikke har de bedste minder fra München.

Jeg kan ikke få mig selv til at satse på Gulbis, når han ikke er underdog, og i kampen mod Haas er jeg da også mest fristet af at satse på, at den bliver lang. Så er jeg mere til et sats på en anden tysker i form af Daniel Brands, der har det flotte odds 2.65 på at eliminere Gael Monfils klokken 17 dansk tid.

Den storservende Brands vil få hjælp af forholdene her i München. Eftersom han spiller på hjemmebane, må man også forvente en rimelig præstation fra ham i modsætning til nogle af de chokerende sløve præstationer, vi har set i denne uge både i München og i Oeiras.

Monfils kæmper for at slå igennem på Tour'en efter sine forskellige knæskader, og han måtte trække sig, da han tabte til Brands i Bukarest sidste uge. Brands slog også Monfils på den meget hurtigere overflade i Doha tidligere på året, og franskmanden er ikke længere den spiller, han var engang. Det er ikke umuligt, at han vender tilbage til sit tidligere niveau, men 1.47 på LaMonf er et elendigt odds.

I Portugal har vi en anden spiller, der kan nyde publikums gunst, nemlig Gastao Elias, der møder den ustabile Denis Istomin klokken 4:55 dansk tid. Albert Ramos møder derefter Stan Wawrinka, før Andreas Seppi tager imod Alejandro Falla, Robin Haase står over for Tommy Robredo.

Seppi kan ikke anbefales som spilobjekt til odds 1.38 mod Falla med tanke på de middelmådige præstationer, vi har set fra italieneren i de seneste uger. Den venstrehåndede colombianer kan være en svær mand at spille imod - han fik en god sejr over Andrey Kuznetsov og fører 3-1 indbyrdes over Seppi.

Ramos har ligeledes en fin chance mod Wawrinka, som spanieren har givet problemer tidligere. Handicap på +3.5 partier i Ramos' favør er en overvejelse værd til odds 1.98.
 

Spilforslag: Sats på, at Brands slår Monfils til odds 2.65