ATP-tennis i Rom: Kohlschreiber cruiser forbi Raonic i den evige stad


ATP-touren tager den korte tur fra Madrid til Rom denne uge, hvor anden del af de to Masters 1000-turneringer skydes i gang på gruset. Underlaget forventes at være en del langsommere denne uge ved Internazionali BNL d'Italia 2013, hvor Rafa Nadal er på jagt efter endnu en titel efter at have sat sig på tronen i Madrid søndag.

Mandagens vejr gør dog, at spillet vil blive en smule hurtigere på Foro Italico, men vi kommer ikke til at se bolde flyve hid og did som i sidste uge. Sidste år i Rom vandt favoritterne 16 af de 24 førsterundekampe, og Florian Mayers sejr over Milos Raonic gav det største udbytte.

Raonic står over for endnu en svær opgave mandag aften mod Phillip Kohlschreiber på en dag, der byder på 11 ATP-kampe. Jeg er lidt fristet af Martin Klizan til 1.77 mod Albert Montanes i en kamp, der ligger rigtig godt til Klizan, men jeg foretrækker at satse på Kohlschreiber i kampen, der går i gang klokken lidt over syv på Supertennis Arena.

Under de køligere og langsommere forhold om aftenen tror jeg på tyskeren mod en modstander, der netop har sagt farvel til sin træner gennem tre år, Galo Blanco, og som kun en enkelt gang i sin karriere er gået videre fra anden runde på grus i en Masters 1000-turnering. Den store canadier har aldrig vundet en kamp på Foro Italico, og det vil uden tvivl have en effekt, at han ikke længere trænes af den mand, der har været hos ham siden 2010.

Kohlschreiber har haft rigelig tid til at komme tilbage efter sin skade i februar, og han har vist glimrende spil på gruset hidtil i denne sæson inklusiv en finaleplads i München og en semifinale i Barcelona. Hvis Raonic vinder kampen, bliver det sandsynligvis først efter et par tiebreaks, da hans returneringer stadig halter en del. Jeg satser derfor på partihandicap +2.5 i Kohlschreibers favør til odds 1.80.

Spilforslag: Sats på, at Kohlschreiber vinder med +2.5 i partihandicap mod Raonic til odds 1.80


Klik her for at spille på tenniskampene i Rom hos Unibet