ATP-tennis i Shanghai: Brands' stort anlagte spil gør forskellen i Kina


Den asiatiske del af 2013 ATP World Tour slutter i denne uge med den største turnering i denne periode: Shanghai Rolex Masters.

Dette Masters 1000-event bliver spillet for femte år i træk, og turneringsledelsen vil utvivlsomt håbe på større tilskueropbakning, end det har været tilfældet de tidligere år, hvor tribunerne stort set har været tomme.

Kampene bliver sædvanligvis spillet på et rimelig hurtigt Deco Turf-hardcourtunderlag, hvor det går en smule stærkere, end det var tilfældet i Beijing sidste uge. I tilfælde af nedbør (sådan som det er blevet forudsagt) er der mulighed for at få rullet taget på over banen.
 

Daniel Brands - Alejandro Falla (tirsdag morgen 08:35)

Den store tysker Daniel Brands ser ud til at være en smule undervurderet i dette opgør med odds 1.82 mod den venstrehåndede colombianer Alejandro Fallo.

Brands har taget sig tid til at akklimatisere sig til forholdene i Asien efter at have spillet Davis Cup, hvilket meget vel kan have ført til et skuffende nederlag til Adrian Mannarino i Kuala Lumpur, mens Alex Dolgopolov spillede fremragende i Tokyo i sidste uge og udgjorde en hård udfordring for Brands i første runde i sidste uge.

Brands kan sandsynligvis drage fordel af det hurtige underlag. Falla har fordelen af at have spillet tre kvalkampe her, men han har haft en skuffende sæson som helhed, og hvis man fraregner hans finaleplads hjemme i Bogota, har han kun vundet otte kampe i en hovedturnering hele sæsonen.

Jeg anser Brands for at være favorit i kampen, da hans stort anlagte spil passer fint til forholdene i Shanghai, og derfor lyder mit tip på sejr til tyskeren til odds 1.82.
 

Spilforslag:
Sats på, at Brands besejrer Falla til odds 1.82