ATP-tennis i Shanghai: Del Potro kan snyde Nadal


Shanghai Rolex Masters 2013 nærmer sig sin afslutning lørdag, når semifinalerne byder på nogle af de største atleter inden for tennissporten.

Rafael Nadals kvartfinalesejr over Wawrinka kaster spanieren i favnen på den farlige Juan Martin Del Potro, der har været i fin form de seneste to uger. Nu hvor han er kommet sig over feberen, har han en reel chance for at nå til en Masters 1000-finale for anden gang i denne sæson.

De hurtige forhold i Shanghai giver Delpo en fin mulighed for i det mindste at skabe en tæt kamp, hvilket vi også kan se tegn på i odds 1.32 på Nadal.

Det er 13. gang, de to spillere mødes og ottende gang på hardcourt. Rafa fører pt. 4-3. Delpos to sejre uden tabte sæt kom på hurtige underlag i New York og Montreal i 2009.

De mødtes under meget langsommere tennisforhold i Indian Wells-finalen i foråret, da Nadal vandt i tre sæt, men med den form, som argentineren har vist denne uge og Nadals relativt dårlige resultater i denne del af sæsonen, er der en mulighed for Tårnet fra Tandil.

Rafa er kun nået til finalen i Shanghai én gang i 2009, og nu hvor Delpo blot skal vinde én kamp mere for at sikre sig en plads i sæsonmesterskaberne, er det ham, der har mest motivation. Der er nok, der taler til hans fordel, til at satse på ham med sæthandicap +1.5 til odds 1.83. Jeg vil heller ikke tale nogen fra at satse direkte på Del Potro-sejr til odds 3.35, men jeg forventer en tæt kamp, hvor spilværdien ligger hos Del Potro.
 

Spilforslag:
Sats på, at Del Potro med sæthandicap +1.5 slår Nadal til odds 1.83


Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet