ATP-tennis: Kamke banker Rosol på plads i Hamburg


ATP-Touren fortsætter i Uge 29 på det røde grus i tyske Hamburg og på hardcourt i colombianske Bogota.

ATP 500-turneringen i Hamburg er de tyske tennismesterskaber 2013, hvor hovedattraktionen er Roger Federer. Derudover har vi Hamburg-drengen Tommy Haas, der kommer i ilden senere på ugen.

Denne turnerings grus har længe været noget af det mest langsomme af sin slags, men det varme vejr kan muligvis have gjort underlaget lidt hurtigere i denne uge. Derudover er der tag på Rothenbaum-anlægget, hvis regnen skulle kigge forbi.

Der er seks kampe i første runde mandag, og i kamp nummer to mellem Paulo Lorenzi og Daniel Brands bør Brands trække det længste strå med tanke på, at Lorenzi forstuvede sin ankel for en uges tid siden og trak sig fra turneringen i Båstad i sidste uge. Det vil hjælpe tyskeren, hvis underlaget er lidt hurtigere end normalt, men han har før haft sit hyr på grus med italieneren, som han har vundet over én gang og tabt til ved tre lejligheder.

Dagens tredje kamp kan byde på en smule spilværdi på Tobias Kamke, der er sat til odds 2.00 mod den formsvage Lukas Rosol. Rosol blev besejret af Thomaz Bellucci uden at tage sæt i sidste uge i en kamp, hvor hans brasilianske modstander spillede sin første kamp i 11 uger og i anden runde da også tabte klart til Victor Hanescu. Dette forhold kombineret med andre ærgerlige nederlag taler sit eget tydelige sprog om en mand med lav selvtillid.

Siden den spektakulære triumf i Bukarest i slutningen af april har tjekken ikke løftet en finger og har kun vundet to kampe på touren - begge mod middelmådige modstandere. Der er grund til at tro, at Kamke, der bor her i Hamburg, vil være bedre forberedt og mere opsat på at vinde end sin modstander.

Kamke fik en svær lodtrækning i første runde her sidste år mod Nico Almagro, men han nåede ottendedelsfinalerne året før, hvor han tabte i tre sæt til Marin Cilic. Publikum er bag ham, så der er grund til at satse på sejr til den tidligere ATP Newcomer of the Year mod en spiller, der kæmper for at finde formen.

Roberto Bautista Agut møder en 16-årig wildcard-spiller i form af Alexander Zverev, før vi skal se en meget lige kamp mellem de to gamle rivaler Nikolay Davydenko og Florian Mayer. Det er dagens sidste kamp og ikke én, jeg vil sætte mine penge på.

En kamp, jeg endnu ikke har nævnt, er Pablo Andujar-Dmitry Tursunov. Spanieren spillede søndag i Bundesligaen og vandt, hvilket var en lettelse efter gummiarmen mod Leo Mayer i Stuttgart.

Andujar er ganske ustabil i sine præstationer. Efter at være nået til semifinalerne ved Masters 1000 i Madrid og i Nice har han tabt i første runde i sine seneste fire turneringer. Når man tager dette med i betragtningen, er der ingn grund til at stole meget på ham til odds 1.52.

Mandagens spilforslag:
Sats på, at Kamke slår Rosol til odds 2.00


Klik her for at spille på tennis hos Unibet