ATP-tennis: Monfils får revanche mod Robredo


Vi er nået til ottendedelsfinalerne ved dette års Winston-Salem Open. De resterende otte kampe bliver spillet onsdag i North Carolina, og der er et par spilobjekter, der er værd at kaste et nærmere blik på i Winston-Salem, hvor spillet går i gang omkring klokken 18 dansk tid.
 

Ricardas Berankis - Roberto Bautista Agut (18:05)

Det er det værd at tage en chance med Berankis som underdog, nu hvor han har fået et par sejre, og selvtilliden er vendt tilbage efter en skidt periode i de nordamerikanske turneringer.

Litaueren er en spiller, der vinder i stimer, og der er perioder, hvor han ikke ville kunne købe en sejr, hvorefter han pludselig står i en finale. Hvis det er tilfældet igen her, så kan odds 2.65 mod en middelmådig hardcourtspiller som Bautista Agut vise sig at repræsentere stor spilværdi.

Det er et risikabelt spil, men statistikken peger på Berankis, og jeg mener, at det er risikoen værd, eftersom spanieren ser ud til at være overvurderet baseret på én sejr over en uinteresseret og håbløs Martin Klizan tirsdag.
 

Sam Querrey - Jarkko Nieminen (18:05)

Querrey er en anden spiller, der har ledt efter sin form på hardcourt, ja, faktisk gennem hele sommeren. Men han har på det seneste gjort det rigtig godt mod venstrehåndede. Derudover kommer Nieminen lige fra en skade og har derfor ikke spillet mange kampe på det seneste.

Finnen kom med nød og næppe forbi Mardy Fish tirsdag, da amerikaneren trak sig i det sidste sæt på grund af overanstrengelse i varmen, da kampen ellers var meget lige.

Jarkkos relativt svage serv er ofte et problem for ham, og under disse forhold forventer jeg, at Querrey er i stand til at finde sit spil bedre end Nieminen. Amerikaneren bør få rigeligt med muligheder for at vinde kampen. Jeg ville give ham et odds lige under 1.50, så odds 1.53 er fin spilværdi.
 

Gael Monfils - Tommy Robredo (01:05 natten til torsdag)

Spanieren har været en torn i øjet på franskmanden gennem årene - ikke mindst i French Open i år, da han kom tilbage og slog Monfils efter at have tabt to sæt og været nede med et matchpoint.

Robredo har vundet tre ud af fire indbyrdes kampe, hvilket gør oddset på Gael i dag (1.60) ganske godt. De fleste af kampene går lang tid tilbage og er først og fremmest blevet spillet på grus, så jeg foretrækker at lægge vægt på forholdene i onsdagens opgør, der vil være en fordel for Monfils' højt anlagte spil.

Lamonf kom tilbage fra en ankelskade og vandt på imponerende vis over Guido Pella tirsdag i den forstand, at han for en gangs skyld ikke gjorde tingene sværere for sig selv ved at miste fokus, og han vil meget gerne spille flere kampe denne uge. Tommy kæmpede sig videre mod Guillaume Rufin tirsdag, og en gentagelse af Monfils' præstation mod Pella vil sikre fransk sejr natten til torsdag.
 

Onsdagens spilforslag
Sats på, at Berankis slår Bautista Agut til odds 2.65
Sats på, at Querrey slår Nieminen til odds 1.53
Sats på, at Monfils slår Robredo til odds 1.60


Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet