ATP-tennis: Montanes maser ustabile Monfils


Torsdag blev en mindeværdig dag ud fra et betting-synspunkt på ATP-Touren, da mine bedste spilforslag kastede en betragtelig gevinst af sig. Tingene begyndte ellers ikke, som jeg havde forudset, da Federico Delbonis på en eller anden måde tabte andet sæt i sin kamp mod Marcel Granollers efter at have været foran 5-1. Spanieren kvaste derefter Delbonis og vandt kampen.

Det skulle dog hurtigt blive bedre, da mit outsidertip på Robin Haase viftede Janko Tipsarevic af banen og kun tabte fire partier. Jeg skrev torsdag, at Tipsy i høj grad dukkede op for at score turneringsbonusser, der utvivlsomt blev forhandlet på plads, dengang han var top-10-spiller. Han har ikke ramt formen på det seneste, og han er ikke i nærheden af at ramme det niveau, han havde tidligere. Bankbogen ser dog givetvis bedre ud, og det skal blive interessant at se, hvordan hans hardcourtsæson kommer til at forløbe. Han var barnemad for Haase.

Derefter kom min største gevinst, da min 8.00-outsider, Daniel Brands, besejrede den store Roger Federer uden at afgive sæt. Selvom de fleste vil tale om Federers nedtur, så var det en flot præstation af tyskeren. Brands servede fremragende og fulgte op med massevis af forhåndsvindere, der ellers har det med at svipse, når han er ude af form. Under de hurtige forhold i Gstaad ramte de dog som oftest plet.

Fredag står Stan Wawrinka over for Feli Lopez for fjerde gang, og der ser ud til at være en god portion spilværdi på spanieren med tanke på Wawrinkas dårlige statistik i denne turnering. Derudover bør det at spille i højderne være til Lopez' fordel. Wawrinka har som sagt ramt bunden tidligere her, og Lopez kan skabe problemer for sin modstander, hvis han server godt. +3.5 på partihandicap frister til odds 1.92, og det samme gør det, at Lopez tager det første sæt til odds 2.85.

Juan Monaco fik en nem start, da han mødte en elendigt spillende Guillermo Garcia Lopez onsdag, og jeg har svært ved at forstå hans odds på 1.44 mod Mikhail Youzhny under disse hurtige forhold i højderne. Når det er sagt, så har Youzhny ikke imponeret her i løbet af årene, og han er ikke den mest stabile spiller.

Brands står foran en stor opgave mod Hanescu, der nyder forholdene her. Førstnævnte har ikke vist nok stabilitet i sin karriere, der kan retfærdiggøre hans status som favorit fredag, men det ligner en lang kamp, hvor mindst ét af sættene ender med tiebreak.

Jeg mener, det er en god idé at satse på, at Haase følger sin sejr over Tipsy op med endnu en succesoplevelse fredag mod Granollers. Spanieren er endnu ikke blevet testet, efter at mødte en dårlig Lukas Rosol og en træt Delbonis, og samtidig bør den hurtige tennis være en fordel for hollænderen, hvis selvtillid må være høj efter torsdagens kamp. Det kan meget vel blive en tæt kamp, og her appellerer odds 1.90 på partihandicap +2.5 i Haases favør.

Ovre i Umag har Albert Montanes tidligere haft stor succes mod Gael Monfils, som han har besejret i fire af deres seneste fem møder. Han spillede det bedste tennis, jeg har set fra ham i lang tid, da han slog Richard Gasquet onsdag.

Monfils ramte også formen mod Blaz Kavcic på trods af en skadesplaget arm, men det vil være typisk Gael at følge en stor præstation op med en virkelig skidt én af slagsen, sådan som han gjorde i Stuttgart, og sådan som han har gjort så mange gange i sin karriere. Jeg vil helt sikkert ikke satse på Lamonf som favorit i en kamp, hvor spilværdien må ligge hos Monty til odds 2.35.

Fredagens spilforslag:
Sats på, at Haase med partihandicap +2.5 slår Granollers til odds 1.90
Sats på, at Montanes slår Monfils til odds 2.35


Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet