ATP-tennis: Wimbledon-semifinalisten Janowicz får grus i maskineriet


Det blev til én vinder ud af mine tre spilforslag tirsdag i Uge 29 af ATP World Tour i Hamburg og Bogota.

Det var decideret uheldigt, da Albert Ramos havde matchbold og kunne dække mit partihandicap på -2.5 mod Horacio Zeballos, men han missede den og vandt i stedet kampen på to tiebreaks. Derefter viste Andrey Golubev sig ikke stærk nok på dagen til at true Gael Monfils, der spillede en gannske fin kamp.

Dagen sluttede dog positivt, da Alejandro Falla udnyttede den forventede middelmådige indsats fra Xavier Malisse i Bogotas højder og luftfugtighed og sørgede for en outsider-succes.

Onsdagens program byder blandt andet Roger Federer velkommen i turneringen for første gang siden 2008. Rygterne går på, at han er skiftet til en ketsjer med et større hoved forud for sin kamp mod Daniel Brands.

Den schweiziske verdensfemmer håber på, at det nye værktøj vil give lidt mere styrke efter nogle ret sørgelige nederlag (efter hans egne standarder) i denne sæson, men det tager noget tid at vænne sig til en ny ketsjer, så kampen mod Brands kan måske blive mere spændende end umiddelbart forudset.

Jeg har dog ikke meget tillid til Brands efter allerede at have set ham floppe på hjemmebanen i Tyskland tidligere på sæsonen, men spilobjektet over 20.5 partier til odds 1.90 frister.

I de øvrige kampe vil jeg satse imod italienske Fabio Fognini, der ikke vil være helt klar i hovedet efter sin titeltriumf i sidste uge, og hans indbyrdes statistik på 4-0 mod Ramos gør oddset på 1.52 for lavt med tanke på italienerens tendens til at gå fysisk kold. Fogna er ikke ligefrem en kriger, og han håber på en stille uge i det tyske, hvilket gør odds 2.50 på Ramos, der har været godt med i sine tidligere kampe mod italieneren trods nederlag, til et ganske fornuftigt ét af slagsen.

På samme måde kan Carlos Berlocq, der vandt i Båstad i sidste uge og røg ud i en tresætter tirsdag, være sårbar onsdag, men jeg stoler ikke på, at den upålidelige Martin Klizan får arbejdet gjort færdig.

Jeg er altid fristet af at spille imod Jerzy Janowicz, når jeg kan slippe afsted med det, og med odds 1.30 er han overvurderet mod Robin Haase, der lader til at have fået styr på sine tiebreaks, efter at han tidligere havde en rekordhøj nederlagsprocent i netop denne disciplin.

Janowicz kommer direkte fra Wimbledons græs, og Haase er som minimum i stand til at presse polakken onsdag aften i Hamburg. De mødtes på grus i French Open, og dengang vandt JJ i fire sæt. Odds 2.00 på partihandicap +3.5 i Haases favør ligner et godt spil, da hollænderen bør være mere indstillet på forholdene efter sin tresætters tirsdag, mens det kan tage noget tid at vænne sig til underlaget for JJ.
 

Onsdagens spilforslag:
Sats på, at Ramos slår Fognini til odds 2.50
Sats på, at Haase med partihandicap +3.5 slår Janowicz til 2.00


Klik her for at spille på ATP-tennis hos Unibet