ATP-turnering i Sydney: Granollers tager fusen på Fognini


Det var endnu en god dag på ATP-touren natten til i dag dansk tid, da mine højeste væddemål gik sikkert hjem.

Jarkko Nieminen tabte kun et enkelt parti i sin 6-0, 6-1-sejr over Bjorn Phau i bagende hede med 44 grader i Sydney. Temperaturen skulle angiveligt falde en smule til dagens (læs: nattens) kampe, så forhåbentlig kan spillerne koncentrere sig om kampene frem for elementerne.

Der er et par kampe, der har fanget min opmærksomhed: Fabio Fognini vs. Marcel Granollers, John Isner vs. Ryan Harrison og Fernando Verdasco vs. Denis Istomin.

Harrison har en fin chance som outsider mod Isner, der har et småskadet knæ og er i tvivlsom form pt. Jeg har også svært ved at forestille mig, at den store mand nyder varmen i Sydney. Isner har tidligere haft styr på Harrison, men dette er den 20-åriges store chance for at komme tilbage på sporet.

Istomin har også gode chancer mod Verdasco, der er inde i en skidt stime, og jeg tror på, at Istomin kan presse sin modstander og komme tæt på sejren til odds 2.24. Granollers' odds på 1.75 mod Fognini er bestemt heller ikke at kimse ad.

Jeg er overbevist om, at Fogninis sejr over Grigor Dimitrov i går var et udslag af træthed, og - lad os være ærlige - lidt af en foræring fra den unge bulgarer, der spillede godt i Brisbane. For Granollers er der tale om en stor chance for sejr.

Fogninis form på hardcourt - og især i Australien - er rædsom, og jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at han slår Granollers på denne overflade og i disse omgivelser.

De to har mødt hinanden fem gange tidligere, og Fogna fører 3-2, men dette er deres første møde på hardcourt. De øvrige kampe har været på grus, hvor der har været lagt op til tætte kampe. På det hårde underlag giver jeg Granollers fordelen, og odds 1.75 er i mine øjne god spilværdi.

Spilforslag: 
Sats på, at Granollers slår Fognini til odds 1.75.