Donald Youngs problemer i Cincinnati kan fortsætte mod formstærk Paul


I de seneste tre sæsoner har det vist sig en god idé at holde øje med outsidere og tiebreaks her i Cincinnati. 

De seneste tre år bød 37 procent af kampene på en tiebreak, så hold øje med odds på omkring 2.70 for dét scenarie i denne uge, mens "ingen tiebreaks" skal ligge på cirka odds 1.59.

Gennemsnittet af sejre til outsidere lå i 2014, 2015 og 2016 på 32 procent, og der er mindst én favorit, der synes værd at gå imod i mandagens program.

Donald Young vs Tommy Paul (kampstart mandag 17:05)

Donald Young har en elendig historik i Cincinnati, hvilket måske skyldes forholdene, som åbenbart ikke passer til Young, der godt kan lide at spille en masse topspin på sin forhånd. 

Bolden "sjutter" mere på disse baner end de fleste andre steder på tour'en, hvilket også kan være grunden til, at spillere som Rafa Nadal og Jack Sock har haft deres problemer her. 

Hvad end grunden er, har Young tabt fem kampe af fem mulige og har sågar aldrig vundet et sæt her, hvor han blandt andet har tabt til spillere som Jesse Levine og Alex Bogomolov Jr.

Han har ikke spillet turneringen siden 2012, og hans entusiasme er sandsynligvis en del lavere end hos formstærke Tommy Paul, der har spillet noget stærk tennis på det seneste. 

Den 20-årige har fået en fin start på ATP-karrieren og vandt blandt andet over Lucas Pouille og Gilles Muller i Washington DC i forrige uge. Det her er også en kamp, der kan vindes, og chancen skal tages på ham som outsider. 

Blandt de øvrige af mandagens 11 kampe virker spillet "over 10.5 partier" i første sæt af kampen mellem Ivo Karlovic og Jiri Vesely som vejen at gå.

Sam Querrey burde ikke få de store problemer mod Stefan Kozlov, mens Mischa Zverev og Fernando Verdasco ligner et opgør med en tiebreak involveret, omend værdien synes til at overse. Også Gael Monfils og Richard Gasquet burde vinde uden de store dikkedarer.

Frances Tiafoe er i dårlig form for tiden med kun én sejr i ni og har kun spillet mod en venstrehåndet to gange tidligere på ATP-tour'en. Begge endte i nederlag. 

Spilforslag:
Paul slår Young til odds 2.28