En tiebreak virker usandsynlig når Gasquet møder Monfils i fransk duel


Andreas Seppi spillede en anstændig kamp torsdag i Antalya mod Radu Albot, som havde en sammensmeltning til sidst i opgøret, og Seppi møder fredag Adrian Mannarino.

Hans vej til semifinalen var til gengæld alt andet end lige til, da han var bagud 2-6 1-4 mod Fernando Verdasco, der stod til odds 1.01 på livebetting - kun for at smide det hele til franskmanden. 

Når Mannarino og Seppi går på banen til deres sjette møde, lover vejrudsigten omkring 40 grader, så det bliver en kamp, der meget vel kan udvikle sig til survival of the fittest.

For et par år siden så jeg England spille cricket i Perth i 43 graders varme på tilskuerpladserne, og jeg blev nødt til at fortrække til barens kølige aircondition for at klare det - så at rende rundt og spille tennis i 40 grader ligner en herkulisk opgave. 

Ingen af deres fem møder har været lange kampe, og der er ingen af de 10 sæt, de har gennemført, som er gået over 10 partier, hvorfor spillet "ingen tie breaks" ligner vejen at gå her, ligesom "under"-udfaldet hvad partier angår, gør det.

Andreas Seppi vs Adrian Mannarino (kampstart fredag 14:05)


Mannarino slår mig ikke som én, der er klar til at håndtere de enorme varmegrader, og han var mere eller mindre på vej hjem torsdag, da Verdasco forærede ham kampen på et sølvfad. 

Hverken han eller Seppi har en god historik i semifinaler på dette niveau med Seppi på kun én sejr i sine seneste ni semifinaler, mens Mannarino har vundet to af sine seneste seks. 

De mødtes to gange på græs sidste år i løbet af 14 dage med én sejr til hver til følge og begge 2-0 i sæt, hvilket klart ligner det mest sandsynlige udfald igen. Spørgsmålet er til hvilken side. 

Richard Gasquet vs Gael Monfils (16:05)

Der er ikke just problemer med varmen i Eastbourne, hvor de forventer lette byger og overskyet med temperaturer omkring 20 grader.

Vi spillede Gasquet som outsider i sidste uge i Halle mod netop Monfils, og nu er han så blevet favorit - ganske forståeligt med tanke på, at Monfils ganske enkelt ikke bryder sig om græstennis. 

Han har tre gange tidligere været i en semifinale på græs og har endnu til gode at vinde et eneste sæt. Desuden har han i det hele taget kun vundet tre af 11 semifinaler, mens Gasquet er på fire sejre i sine seneste seks semifinaler. 

Jeg tvivler på, at Novak virkelig går linen ud i jagt på en titel i denne uge.

Bedst værdi på denne kamp finder man måske i udfaldet "under 0.5 tiebreaks" til 2.23, da der kun har været fire opgør med tiebreaks af de 15 opgør, de to franskmænd har haft mod hinanden. 

Novak Djokovic er lidt svær at blive klog på i disse tider, men han kan være oppe imod en hård udfordring i Daniil Medvedev, hvis den unge russers fysisk kan klare opgaven. Medvedev havde problemer med skulderen i Queen's i sidste uge, så det overrasker, at han har været i stand til at spille to tresætskampe på én dag i denne uge. 

Jeg tvivler på, at Novak virkelig går linen ud i jagt på en titel i denne uge, og hvis jeg skulle sætte lidt mønt på kampen, ville det være på Medvedev til at vinde et sæt til odds 2.60.

Bedste spil
Under 22.5 partier i Seppi/Mannarino til 2.07
Ingen tiebreaks i Gasquet/Monfils til 2.23