French Open: 10 ting du bør vide før herrernes turnering


10. Rafael Nadal er med odds 1.76 favorit til at vinde herrernes turnering i French Open for ottende gang (rekord) i historien. En sejr på Roland Garros vil være spanierens 12. Grand Slam-titel i karrieren. 

9. Nadal er nået til finalen i alle de otte turneringer, han har deltaget i i år, og han har vundet de seks. Syv af finalerne er spillet på grus, og spanieren har odds 3.10 på at bliver næstbedst i årets turnering. 

8. Verdensetteren, Novak Djokovic, vandt sin femte grustitel i Monte Carlo sidste måned ved at slå Nadal i finalen (6-2, 7-6). Australian Open-vinderen har aldrig vundet French Open, men er nede i odds 2.85 på at vinde den i år. 

7. Serberen nåede til finalen på Roland Garros sidste år, hvor det dog blev til nederlag til Nadal i fire sæt. Han har odds 3.00 på at bliver toer igen. 

6. Roger Federer vandt sin første French Open-titel mod Nadal i 2009, men er kun nået til finalen én gang i seks forsøg i denne sæson. Den 17-foldige Grand Slam-mester har odds 20.00 på at vinde i år. 

5. Federer er nået til kvartfinalerne eller endnu længere i hver eneste af sine seneste otte French Open-optrædener - dvs. tilbage til 2005. Han har odds 8.00 på at ryge ud i fjerde runde. 

4. I sidste sæsons kvartfinaler var der otte spillere fra top-12 i seedningen for første gang siden 1984. Nicolas Almagro var 12. seedet og har odds 140.00 på at vinde turneringen i år. 

3. Mesteren fra 1984, Ivan Lendl, er én af tre tjekkiske spillere, der har vundet et Grand Slam-trofæ (se videoen herunder), og den nuværende tjekkiske nummer seks i verden, Tomas Berdych, har odds 60.00 på at vinde turneringen.

 
2. David Ferrer nåede til French Open-semifinalerne for første gang i sin karriere sidste sæson, før han mødte sin overmand i Nadal. Spanieren, der aldrig har vundet en major, har odds 28.00 på at vinde turneringen. 

1. Hjemmebanefavoritten Jo-Wilfried Tsonga nåede til kvartfinalerne på Roland Garros sidste år, hvilket var hans bedste placering, siden han kom med på ATP Tour'en i 2004. Tsonga har odds 75.00 på at vinde titlen.
 

Klik her for at spille på herrernes turnering i French Open hos Unibet