French Open: Verdasco driller Tipsarevic


Onsdag var en god dag for denne klumme i forhold til French Open, hvor begge mine væddemål gik hjem.

Gilles Simon fik den forventede sløve start i sin kamp mod Pablo Cuevas, hvilket stort set sikrede mit spil på over 30.5 partier, selvom Cuevas falmede hurtigt og tabte de tre efterfølgende sæt 1-6.

Derudover viste Blaz Kavcic en forbilledlig fight og kom tilbage efter at have tabt de to første sæt mod Andreas Seppi. Dermed var mit handicapspil på +1.5 sæt også hjemme.

Der er lovet regn torsdag, hvilket vil gøre spillet langsommere, og spillerne skal vise styrke eller en betragtelig mængde snedighed for at vinde kampene.

En spiller, der slår stenhårdt, er Fernando Verdasco, som møder Janko Tipsarevic for sjette gang i karrieren torsdag eftermiddag omkring klokken 13:30 på Bane 1.

De to spillere har aldrig mødt hinanden på grus, men havde en mindeværdig dyst i Melbourne for et par år siden, der gik alle fem sæt og endte med Verdasco-sejr.

Tipsarevic har vundet de fleste indbyrdes opgør, men styrkeforholdet kan være skiftet. Tipsy er ikke inde i en god periode, og Verdasco vil være i stand til at drage fordel af, at der spilles over fem sæt på gruset i Paris. Jeg er fristet af -2.5 partier på Verdasco til odds 1.96.

De fleste øvrige kampe har ikke meget appel i forhold til væddemål. Man kan ikke stole på Mikhail Youzhny til odds 1.26, og jeg kunne ikke finde på at røre ved en kamp som Nikolay Davydenko-Denis Istomin.

Lukas Rosol har styrken til at slå igennem på de parisiske baner, hvis han rammer en god dag, men vi har ikke set meget til ham, siden han stormede igennem til titlen i Bukarest. Man må spekulere på, om det var en enlig svale, der var drevet af hans ønske om et trofæ, han kunne tilegne sin nyligt afdøde far.

Den "nye" Benoit Paire bør ikke få store problemer mod Lukas Kubot, og -5.5 partier kan være et bud på et spil i den kamp. Ikke desto mindre vil jeg kun sætte penge på én kamp torsdag: Verdasco-Tipsarevic.
 

Torsdagens spilforslag:
Sats på, at Verdasco  med -2.5 partier slår Tipsarevic til odds 1.96
 

Følg Sean Calverts daglige tennistips her på bloggen!