Kvartfinaler i Rotterdam: Berdych har godt fat i den forsvarende mester


Tomas Berdych - Martin Klizan (kampstart fredag 12.35)
(0-1.5 sæt) 2, 12 units
Odds 2.23

Det har været en anstændig uge på tennis-fronten for undertegnede med lige nu seks ramte forslag i streg, så jeg tillader mig at blive en lille smule kæphøj i eftermiddag og jagte succes til to outsidere.

Martin Klizan har leveret to af de førnævnte seks vindere i denne uge, så han har fortjent en chance mere, selvom det skal tilføjes, at han altså er bagud 0-4 i indbyrdes opgør mod Berdych. Han er dog stadig forsvarende mester og kæmper for at holde fast i pokalen, så længe han kan.

Det betyder, at skulle han eventuelt tabe første sæt her, kan man regne med, at der ikke bliver slået op i banen. Da han sidste år vandt turneringen, tabte han første sæt i både kvart-, semi- og finale!

Marin Cilic - Jo-Wilfried Tsonga (kampstart fredag 13.35)
Cilic vinder, 12 units
Odds 2.23

Det har ikke set helt så sikkert ud for Cilic i de første to runder, hvor han har afgivet sæt i begge, men måske han bare lige skal spille sig varm? Jeg vover i hvert fald pelsen på ham, idet han har et godt tag i Tsonga.

Cilic har vundet deres seneste fire møder og fem af de sidste seks. Det er sket på tre forskellige underlag, hvilket er en yderligere indikation af, at han har et meget godt read på franskmanden. Lad det bare fortsætte her.