Novak Djokovic kommer på hårdt arbejde mod Goffin i Monte Carlo


Både Novak Djokovic og Rafael Nadal er blandt aktørerne i fredagens kvartfinaler ved Monte-Carlo Masters 2017, mens vi i den øverste halvdel af lodtrækningen ser Albert Ramos møde Marin Cilic og Lucas Pouille dyste mod Pablo Cuevas.

Marin Cilic har for det første 15 sejre i 21 kampe mod venstrehåndede spillere på grus, og ser vi lige bort fra hans kampe mod Rafa Nadal har han 32 sejre i de seneste 34 opgør mod venstrehåndede spillere. Han har desuden slået Ramos i deres seneste tre møder, og kører hans forhånd som mod Berdych, bør det blive en ny sejr til kroaten. 

I dagens anden kamp hælder jeg til Pablo Cuevas, når han møder Lucas Pouille for første gang, men oddset er lige i underkanten efter hans sejr over Wawrinka. Cuevas har det med at knække i de store turneringer, hvilket Pouille ikke helt har samme tendens til. Pouille havde desuden nærmest en fridag torsdag, da han kun nåede tre partier, før Adrian Mannarino trak sig med en skade. Så franskmanden bør i hvert fald ikke være slidt.

David Goffin vs. Novak Djokovic (kampstart fredag 13:35)

Det er i dagens tredje kvartfinale, der ser ud til at være noget decideret værdi at jagte, når Goffin stiller op mod Djokovic for første gang på grus siden første runde i French Open 2013.

Djokovic var favorit til odds 1.01 dengang, men Goffin bed fra sig og tabte kun med fem partier i en tresætter. Det er ikke den eneste gang, han har presset serberen; da de mødtes i Cincinatti i 2015, vandt Djokovic kun ét point mere end belgieren og kun syv point færre i deres møde i Miami sidste år på et tidspunkt, hvor Djokovic var på toppen af sin ydeevne. 

Det kunne ligne Goffins bedste chance for at besejre Djokovic.

Det er Djokovic ikke på nuværende tidspunkt, og dette kunne ligne Goffins bedste chance for at besejre Djokovic, men det fornuftige væddemål er efter min mening at satse på belgieren med et partihandicap på +3.5 til odds 2.12.

I dagens sidste kamp er det svært at se Nadal gå ned mod Diego Schwartzman. Jeg regner med, at argentineren kommer mere til orde, end Alexander Zverev gjorde igår, men slet ikke nok til at presse spanieren. 

Bedste væddemål
Goffin på med +3.5 i partihandicap mod Djokovic til odds 2.12