Tennis: Moskva, Stockholm og Wien - Fredagstip


Dag 4 ved ATP 250-indendørsturneringerne i Moskva, Stockholm og Wien gav én vinder ud af to spil. Andrea Seppi besejrede let Igor Sijsling i to sæt og sørgede dermed for en god start på dagen i Moskva, inden Donald Young tabte til Aljaz Bedene i Wien. I Moskva tabte den førsteseedede Alex Dolgopolov til Edouard Roger-Vasselin i tiebreak i sidste sæt, og Feli Lopez, femteseedet i Stockholm, tabte til Sergiy Stakhovsky.

Fredagen giver os kvartfinalerne fra alle tre turneringer, og det er værd at overveje tre spil på dagens kvartfinaler.

I Wien, hvor banerne er relativt hurtige, vil jeg blive overrasket, hvis Paolo Lorenzi er i stand til at fortsætte sin gode stime mod den storservende venstrehåndsspiller Gilles Muller. De to har mødt hinanden én gang før i karrieren - for hele 11 år siden - og også dette møde burde give sejr til manden fra Luxembourg. Lorenzi havde før denne uge ikke vundet en kamp på indendørs tourniveau og havde knap vundet noget på Challenger-niveau. Jeg forudser, at han ret hurtigt mister interessen i dag, hvor Mullers venstrehåndsserv flyver forbi ham igen og igen.

Anden del af akkumulatorspillet går ud på at satse på Seppi, der burde være for stor en mundfuld for Tatsuma Ito i Moskva. Ito er en anden spiller, der aldrig havde vundet en kamp i hovedturneringen på indendørs hardcourt på tourniveau før denne uge, og på det tunge underlag i Moskva kan jeg ikke se ham have hverken våben eller stabilitet til at besejre Seppi.

Til sidst burde Tommy Haas have mere klasse end Grega Zemlja, der er på dybt vand mod den formstærke tyske veteran i Wien. Haas, der netop har vundet sin 500. kamp i karrieren, har for meget slagstyrke for den middelgode Zemlja og burde vinde kampen sikkert.

Jo-Wilfried Tsonga kan meget vel blive tilføjet kuponen for at gøre den lidt mere værdifuld, hvis du stoler på, at de store navne vil give, hvad de har i denne slags turneringer.

De to eneste store gevinster, der frister mig i dag, er Mikhail Youzhny til 3.80 mod Tomas Berdych og Ricardas erankis til 3.90 mod Marcos Baghdatis. Youzhny spiller i Stockholm fremfor i sin hjemmebaneturnering i Moskva i denne uge, og kun en gang ud af syv kampe på hardcourt har han tabt uden at vinde et sæt mod tjekken.

Deres indbyrdes statistik byder på seks sejre til hver, men man skal notere sig, at de ikke har mødt hinanden siden 2010, og Berdych har vist større fremgang siden dengang. Men Youzhny føler sig hjemme under disse forhold og er 9-2 indendørs i 2012. Han vil helt sikkert udgøre en trussel, hvis han spiller op til sit bedste i dag, og det er værd at satse på en sejr til ham med et handicap på 1.5 sæt til 2.08.

Berankis er et spil værd som outsider, og jeg tror også, at Stakhovsky presser Tsonga forbi de 21.5 partier til odds 1.75. Selvom Tsonga bør vinde kampen, vil Stakos serv mod en skidt returnerende spiller som Tsonga givetvis betyde, at der ikke vil blive brudt mange gange. Tsonga har altid sørget for at gøre arbejdet færdigt mod ukraineren tidligere, men det har sjældent været nemt. På de rimelig hurtige baner i Stockholm kan det meget vel ende med et par meget tætte sæt - og det kunne endda ende med tre.

Spilforslag:
Sats på Muller, Haas og Seppi i tre på stribe til 1.84
Sats på sejr til Youzhny + 1.5 sæt over Berdych til 2.08
Sats på over 21.5 partier i Tsonga vs. Stakhovsky til 1.75