French Open: Djokovic slår Tsonga i fire sæt


Novak Djokovic 1.12 - Jo-Wilfried Tsonga 6.10 (Kampstart 14:35)

Det er nu, det gælder for Tsonga, der vil miste en hel del ranglistepoint, hvis ikke han besejrer turneringsfavoritten Djokovic, og spørgsmålet er, om franskmændende har minimeret chancerne for deres mand ved at placere søndagens store eftermiddagskamp på den langsommere Chatrier-bane?

Novak sagde efter sin kamp mod Marin Cilic, at Langlen-banen var "hurtigere og dermed bedre for servere som Marin og de spillere, der spiller meget aggressivt", så jeg har svært ved helt at forstå, at det franske tennisforbund har lagt denne duel på Chatrier.

Uanset hvad så vi visse svagheder i serberens spil i kampen mod Cilic, som Jo ville kunne udnytte, og med mindre Djokovic forbedrer sit spil fra de sidste to sæt, så kan søndagens duel blive sværere for favoritten, end oddsene indikerer.

Vi husker alle klassikeren mellem de to i 2012, da Tsonga havde en matchbold, og jeg synes, det ser ud, som om Jo spiller langt bedre her i Paris end noget andet sted i øjeblikket.

Hans sejr over Janowicz skal ses i lyset af, at polakkens taktik var fuldstændig hovedløs, og Novak er for smart til at begå den slags fejl. Cilic havde imidlertid succes med en offensiv tilgang, og det er noget, som Tsonga også kan gøre - i hvert fald op til et vis punkt.

Jeg kan ikke forestille mig, at Novak vinder kampen i tre sæt, og odds 3.30 på en 3-1-sejr til verdens nummer to frister.

Djokovic har vundet de seneste ni færdigspillede kampe mod Jo siden starten af 2010, og Jo har ikke vundet et sæt over serberen siden førnævnte kamp i Paris for to år siden.

Tsonga vil være motiveret, og på trods af banen vil han trives med publikums ubetingede støtte og være i stand til at tage et sæt.

Søndagens spilforslag:
Sats på, at Djokovic besejrer Tsonga 3-1 til odds 3.30