French Open: Kuznetsova kan tage sæt fra Halep


De to sidste kvartfinaler i kvindernes French Open spilles onsdag i Paris, hvis vejret tillader det.

Det skulle blive endnu en fugtig dag i den franske hovedstad med 70 pct. chance for regn, men det sagde de også tirsdag, hvor vi fik en fantastisk start i forhold til vores spilforslag.

Garbine Muguruza kom formidabelt fra start, som jeg havde håbet, og cruisede til sejr i første sæt til odds 3.55 mod Maria Sharapova, der var helt i tovene.

Og det burde være blevet to gevinster ud af to mulige, men Carla Suarez Navarro fik for 117. gang i karrieren gummiarm i første (5-2) og tredje sæt (4-1) mod Bouchard.

Begge kvartfinaler spilles samtidig onsdag eftermiddag klokken lidt over to, og i mindst én af dem kan vi få en overraskelse.
 

Svetlana Kuznetsova 2.80 - Simona Halep 1.42 (Kampstart 14:05)

Hvis russeren spiller op  til sit bedste, har hun utvivlsomt en god chance for at slå Halep på den hurtigere Lenglen-bane onsdag.

Sveta var i stand til at klynge sig til sejren, da de to kvinder mødtes for omkring seks uger siden på det hurtige indendørs grus i Stuttgart, og hun har spillet og erfaringen til at give favoritten problemer.

Det er den ene bekymring for Halep og hendes tilhængere, og den anden er, at hun - ifølge egne udtalelser - var for nervøs til at spille i sin hidtil eneste anden Grand Slam-kvartfinale, der fandt sted i Melbourne i begyndelsen af sæsonen.

Halep havde odds 1.42 dengang, og vi har endnu til gode at se, om hun kan håndtere presset så langt inde i en major, hvilket gør præcis det samme odds på rumæneren onsdag eftermiddag for lavt til min smag. Hendes odds er steget en smule over natten fra 1.35.

Odds 3.55 på 2-1-sejr til Halep er langt mere fristende, eftersom Sveta ikke ligefrem er knivskarp i pressede situationer for tiden, og jeg er ikke sikker på, at jeg tør stole på, at hun kan holde en føring.

Odds 1.66 på Kuznetsova med sæthandicap +1.5 er interessant og det bedste af de mere sikre spil. Odds 2.95 på russisk sejr er også fristende, men hun har allerede kostet mig gevinster to gange i denne sæson, hvor hun har været foran, og jeg er ikke sikker på, jeg stoler på, at hun kan køre den hjem. Hun var tæt på at tabe til en skadet Petra Kvitova efter at have haft matchpoints for et par runder siden, og for tiden sejler hun rundt, når kampene bliver tætte.

Halep har ikke spillet meget over gennemsnittet i denne turnering, men mere har der ikke været brug for, og det kan jo være, hun har lært af nedturen i Melbourne. Jeg vil dog ikke risikere et sats på odds 1.40, men i stedet satse på 2-1-sejren til odds 3.55.

Jeg vil ikke røre ved den anden semifinale mellem Sara Errani og Andrea Petkovic, da jeg mere eller mindre er på bølgelængde med oddssætterne her.

Det vil overraske mig meget, hvis Petkovic har styrken og stabiliteten til at skyde gennem Erranis forsvarsværker længe nok til at vinde et sæt, og 2-0 i italienerens favør ligner det mest sandsynlige resultat. Odds 1.77 er dog lige i underkanten til min smag.

Onsdagens spilforslag:
Sats på, at Halep besejrer Kuznetsova 2-1 til odds 3.55