French Open: Lepchenko lægger dæmper på Kerbers humør


Onsdag skydes anden runde i gang ved French Open, og hvis vejret tillader det, får vi masser af de største kvindenavne at se.

Der er også isolerede tordenskyer, regnbyger og let regn på programmet i Paris, så banerne vil nok forsat være til den tunge side, når vi påbegynder de 16 opgør, der skal spilles hos kvinderne på Dag 4.

Tirsdagens spilforslag var det første, der gik skævt i turneringen, og det var ret skuffende, efter at Mirjana Lucic-Baroni kom foran 4-1 i det første sæt mod Alison Riske - kun for sidenhen at tabe i to sæt.

Andetsteds mistede vi vores andenseedede spiller, da Na Li tabte til Kiki Mladenovic, og Caroline Wozniackis miserable uge blev fuldbragt, da danskeren tabte til Yanina Wickmayer i tre sæt.

Varvara Lepchenko - Angelique Kerber (Kampstart 12:35)

Nu hvor regnen ser ud til at fortsætte i den franske hovedstad, tvivler jeg på, at Kerber vil glæde sig over at se Lepchenko som sin modstander ved frokosttid onsdag.

Tyskeren har haft store problemer hidtil i grussæsonen, og hun har tabt fire af sine fem møder i karrieren med amerikaneren, der nyder at spille på de langsomme grusbaner.

Kerber har tabt fire af sine syv gruskampe i denne sæson, hvor hun har døjet med skader. Det betyder, at hendes kampform er tvivlsom, hvilket den snu Lepchenko kan drage fordel af.

Tyskerens eneste sejr over onsdagens modstander kom i denne turnering sidste år, og det var en tæt kamp over tre sæt - hun vandt med ni point i alt. Manglen på ordentlig forberedelse kan koste hende dyrt.

Lepchenko så veltilpas ud, da hun slog en mat Petra Cetkovska i første runde, og odds 1.60 på at hun snupper minimum et sæt, ser ganske godt ud.

Monica Niculescu - Paula Ormaechea (Kampstart 15:05)

Spilværdien her ser ud til at ligge hos den argentinske outsider, der har odds 2.20 på at besejre rumæneren, der tidligere på ugen vandt sin første French Open-kamp nogensinde.

Niculescu drog fordel af en skadet Kaia Kanepi, da hun vandt den historiske sejr i første runde, men grus har aldrig været hendes livret, og hun har ikke vundet to gruskampe i træk i en hovedturnering siden 2011.

Ormaechea har spillet dobbelt så mange kampe på grus i år og er meget gladere for dette underlag end rumæneren. Hvis hun kan håndtere Niculescus uortodokse spillestil, ligner outsideren et godt spilobjekt her.

Andre spilmuligheder på en dag, der lover godt i kvindernes turnering, inkluderer minimum ét sæt til Karolina Pliskova mod Aga Radwanska.

Pliskova er i sit livs form efter en meget solid sæson, og hun gik hele vejen til finalen i Nürnberg på grus i sidste uge. Hun rammer dage, hvor ingen kan hamle op med hende, og på et underlag, som Aga bestemt ikke bryder sig om, kan hun gøre livet surt for polakken. Odds 2.85 på at hun tager minimum et sæt, giver god spilværdi.

Både Serena og Venus Williams bør avancere onsdag, men begge står over for dygtige modstandere, og det bliver muligvis ikke så nemt for søstrene, som oddsene indikerer.

Onsdagens spilforslag:
Sats på, at Lepchenko med sæthandicap +1.5 sets besejrer Kerber til odds 1.60
Sats på, at Ormaechea besejrer Niculescu til odds 2.20