French Open: Stosur bliver igen Cibulkovas onde ånd


Tingene blev bedre i kvindernes turnering ved French Open torsdag - i hvert fald hvad mine spilforslag angik.

Efter en helt utrolig dag onsdag, hvor så mange favoritter faldt, tilsmilede heldet mig, da Paula Ormaechea drog fordel af en udsættelse på grund af regn; efter en god nats søvn vendte hun en skidt situation til sejr over Monica Niculescu.

Argentineren så ud til at være færdig, da kampen blev afbrudt ved stillingen 2-6, 0-2, men hun overlevede matchbolde og afgjorde sagerne i tredje sæt.

Kort tid forinden vandt Maria-Teresa Torro-Flor sit åbningssæt mod Magdalena Rybarikova med 6-2 og tabte derefter andet sæt med 2-6, før hun vandt de sidste fem partier i træk, hvilkede dækkede hendes handicap på -3.5 partier.

Bizart, javel, men denne gang i det mindste til vores fordel. Heather Watson var dog lige nøjagtig ikke i stand til at tage det ene påkrævede sæt mod Simona Halep, der var presset i andet sæt, men stod imod.

Vi lægger fra land fredag klokken 11, hvor kvinderne kaster sig over tredje runde, der byder på otte opgør.
 

Dominika Cibulkova 2.55 Samantha Stosur 1.49 (Kampstart 11:05)

Dette er en streng duel for den lille Domi, der har svært ved at nå Stosurs hopserv, og som da også tabte klart til australieren i Madrid.

Domi har endda endnu til gode at tage et sæt fra Stosur, som hun har mødt fire gange på grus og hardcourt, og der ser endnu en gang ikke ud til at være meget at komme for for slovakken.

Jeg satsede på Cibulkova som outsider før turneringen, men var meget skuffet, da jeg så, at hun ville støde sammen med Stosur. Med mindre Sam falder helt sammen, er det vanskeligt at se, hvordan hun kan ændre tendensen mellem de to.

Vejret skulle holde tørt, og et tørt underlag bør være til fordel for Stosur, da fugten skader hendes topspin, mens det løsere tørre grus får hendes hopserv til at ... ja, hoppe mere.

Domi har sagt, at hun har en ny plan til fredagens kamp, og det får hun helt sikkert brug for. Det er dog svært at se, hvad hun skulle kunne stille op ud over at angribe Stosurs suspekte baghånd og måske gå lidt tidligere til bolden, når hun skal returnere.

Det er en hård nød at knække for Domi og partihandicap -3.5 på Stosur til odds 1.92 ligner et fornuftigt spil her.

Andetsteds fredag bliver det interessant at se, hvordan Taylor Towsend klarer sig mod Carla Suarez Navarro, mod hvem hun vil være i stand til at dække sit sæthandicap, hvis hun får gang i sit spil.

Ajla Tomljanovic kan give bolden et godt opspring, og derfor kan hun også drille Aga Radwanska, men polakken har bygget sin karriere på at neutralisere den slags trusler.

Maria Sharapova bør slå Ormaechea nemt, men jeg stoler ikke på hverken Genie Bouchard eller Garbine Muguruza til lave odds.

Det var uundgåeligt, at sidstnævnte ville være overvurderet i kampen efter sejren over Serena Williams, og Karolina Anna Schmiedlova kan helt sikkert tage et sæt til odds 1.79.

Til sidst bør Mona Barthel ikke have odds 1.33 på at slå nogen som helst på grus, og med publikum bag sig sent på eftermiddagen kan Pauline Parmentier give favoritten store problemer.

Fredagens spilforslag:
Sats på, at
 Stosur med -3.5 i partihandicap besejrer Cibulkova til odds 1.92