Goran Ivanisevics spilforslag til Australian Open: Federer kæmper sig forbi Murray


Selvom de andre kvartfinaler i Australian Open også er ganske interessante, forventer jeg, at det opgør, der vil tiltrække mest opmærksomhed, bliver mødet mellem Andy Murray og Roger Federer.

Det er en gentagelse af finalen samme sted tilbage i 2010, hvor Roger vandt i tre sæt, og selvom Andy har forbedret sit spil meget siden dengang samtidig med, at hans modstander er en smule mærket af sin alder, så tror jeg, vi får endnu en sejr til Roger at se.

Jeg kender alt til Murrays gode statistik mod Federer - han har slået ham i tre af de seneste fire opgør og fører 12-9 i den indbyrdes statistik - og jeg er også glad for at se, at han er kommet til denne turnering i god form efter sine skadesproblemer, men lige siden jeg så, at de to stjerner kunne mødes i kvartfinalen, har jeg haft følelsen af, at Federer vil besejre ham.

Utroligt nok skal vi helt tilbage til 2003 for at finde den seneste udgave af Australian Open, hvor Roger ikke er nået til semifinalerne som minimum. Schweizeren har vundet turneringen fire gange, og han vil vise, at han stadig har det i sig.

Det lader til, at bookmakerne er enige med mig, eftersom Roger er favorit til odds 1.77, mens Andy vurderes som lille outsider til odds 2.02.

Roger var imponerende i sin sejr over Jo-Wilfried Tsonga i tre sæt i den forgangne runde, og du kan satse på, at han vinder med et sæthandicap på -1.5 til odds 2.55.

Jeg er klar over, at jeg ikke bliver populær i Storbritannien, når jeg siger, at Andy taber kampen, men selvom jeg stadig er meget begejstret for ham som spiller, så tror jeg, at hans skader vil blive et problem for ham, og Roger går videre.

Når han først er i semifinalerne, kan jeg dog ikke se Federer slå Rafael Nadal.


Klik her for at følge vores dækning af Australian Open på Blog.unibet.com!