Goran Ivanisevics spilforslag til Australian Open: Murray, Nadal og Fed får det hedt på Dag 6


Som du måske har hørt, er det smeltende varmt herovre i Melbourne!

Det er den vildeste varme, jeg har oplevet siden Aussie Open i 1997, hvor temperaturen nåede lignende højder, og hvor reglerne omkring ekstrem varme første gang blev introduceret af arrangørerne.

Jeg må sige, at jeg ikke er helt på det rene med den måde, hvorpå ledelsen har håndteret sagerne denne uge. Det er nødvendigt, at arrangørerne revurderer regelsættet. Efter min mening bør en kamp stoppes, hvis det er for varmt og ikke sikkert for spillerne, i stedet for at man absolut skal færdigspillet sættet, der i teorien kan vare en time mere. Nå, lad os komme i gang med programmet...
 

Federer - Gabashvilli (02:05)

I dette års udgave af Australian Open er Federer udnævnt til noget så uvant som outsider. Den schweiziske legende er seedet som nummer seks og helt oppe i odds 18.00 på at kunne hæve sit femte Norman Brookes Challenge Cup - trofæet som herrerne spiller om i Melbourne.

Jeg tror dog, der er spilværdi i at satse på Federer. Traditionelt har han spillet stærkt i turneringen, og han var uheldig i sidste års semifinale. Derudover viste han god form, da han nåede til finalen i opvarmningsturneringen i Brisbane, og hvis han holder sig skarp, vil de hurtige baneforhold hjælpe ham mere end nogen anden.

Teymuraz Gabashvilli er en hårdtarbejdende russer med fine evner, men han kan ikke udfordre Roger.

Schweizeren vinder kampen i tre sæt til odds 1.18. Tilføj noget værdi ved også at satse på under 9.5 partier til første sæt til odds 1.50.
 

Murray - Lopez (04:35)

Til odds 8.00 som vinder af turneringen repræsenterer Murray fin spilværdi. Han har flere gange været i finalen, men hvis Djokovic og Nadal opretholder stilen indtil det sidste, vil briten ikke være i stand til at true dem.

Andy Murray har set veltilpas ud i sine sejre over Soeda og Millot i den forgangne uge, og selvom han lige er kommet tilbage fra skade, synes jeg, han ser ud til at være i god form. Kampen mod Feliciano vil være et trin opad i sværhedsgrad, og opgøret vil give Murray mulighed for at banke det sidste rust af.

Lopez har aldrig slået Murray i syv forsøg, så der er ikke meget tvivl om, at det bliver business as usual for Andy. Jeg satser imidlertid på fire sæt, ligesom jeg gjorde ved US Open sidste år.

Sats på 3-1-sejr til Murray til odds 3.30.
 

Nadal - Monfils (10:05)

Dette bliver en ganske hård opgave for Rafa, og jeg forventer et vaskeægte brag af en kamp.

Monfils er efter min mening den bedste naturlige atlet i tennis pt., og han vil presse Nadal til det yderste.

Franskmanden vil blive stående og svare igen på spanierens spil slag for slag, og det er muligt, at vi står foran en overraskelse.

Hvis jeg skal lægge hovedet på blokken, så vil jeg dog satse på, at Nadal hiver den hjem, men det bliver med en del skrammer. Sats på Rafa-sejr i fem sæt til odds 5.75.


Klik her for at følge vores dækning af Australian Open på Blog.unibet.com!