US Open: Episk opgør venter mellem Youzhny og Hewitt


De resterende kampe i fjerde runde i herrernes turnering finder sted i New York tirsdag, og den første kamp skydes i gang klokken halv syv dansk tid.
 

Lleyton Hewitt - Mikhail Youzhny (18:35)

Her har vi at gøre med en meget tricky kamp at forudsige resultatet af, eftersom australieren har en flot statistik mod russeren, samtidig med at Rusty har spillet nogle lange kampe i New York i den forgangne uge.

Jeg tippede Youzhny som potentiel god spilværdi mod Tommy Haas, og Youzhny spillede en rigtig god kamp mod en uoplagt Haas, der kan tænkes at have været mærket af en fodskade.

Hewit har vundet fem af sine seks kampe mod Youzhny, der bliver nødt til at udvise stor tålmodighed, hvis han skal besejre veteranen tirsdag. Meget vil afhænge af, hvor mærket Hewitt er efter en sejr i fem sæt over Juan Martin Del Potro, og det afskrækker mig fra at satse på kampresultatet.

Jeg er til gengæld fristet af at satse på over 40.5 partier til odds 1.87. Det er svært at forestille sig, at én af spillerne vinder kampen uden at afgive sæt, og en hård firesætter bør sikre os gevinst på dette spil.
 

Tomas Berdych - Stanislas Wawrinka (23:05)

Dette kan også ende med at blive en langtrukken dyst mellem to herrer, der kender hinanden ganske godt efter 11 indbyrdes karrieremøder, hvoraf Wawrinka har vundet fire af de seneste fem og fører 6-5 samlet. Stan har også vundet de to seneste på hardcourt under åben himmel, så der kan ligge en vis spilværdi i at satse på schweizeren til odds 2.90.

Kun ét af de 11 indbyrdes opgør er dog blevet spillet i en majorturnering, og dét vandt Berdych i Melbourne for et par år siden. Man sidder med en fornemmelse af, at Stans temperament kan blive en hæmsko i en stor kamp som denne.

Det føles besynderligt at skrive, at Berdych har en mental fordel, men han har set meget mere klar ud på vigtige tidspunkter i kampene på det seneste, selvom han ironisk nok smed sejren væk mod netop Stan i deres seneste opgør i Madrid tidligere på året.

Wawrinka viste sine mangler i den seneste kamp mod Marcos Baghdatis, som han tillod at komme tilbage i opgøret ved at gå i mental undtagelsestilstand, og det var lige ved at koste ham. Berdych har imponeret hidtil, og bortset fra blæsten, passer forholdene i New York ham godt. På Armstrong-arenaen, hvor aftenens kamp spilles, er vinden dog som regel svagere, mens underlaget er lidt hurtigere, hvilket er gode nyheder for tjekken.

Jeg tror på en sejr til Berdych i fire sæt, hvilket kaster odds 1.75 af sig, hvis man spiller på sæthandicap -1.5 og 4.00, hvis man spiller på 3-1.
 

Tirsdagens spilforslag:
Sats på over 40.5 partier i kampen mellem Youzhny og Hewitt til odds 1.87

Sats på, at Berdych med sæthandicap -1.5 slår Wawrinka til odds 1.75


Klik her for at spille på herrernes turnerning ved US Open hos Unibet