US Open: Finalen mellem Williams og Azarenka bliver tættere end forventet


Finalerne i US Open 2013 er over os, og sent søndag aften dansk mødes de to topseede kvinder:
 

Serena Williams - Victoria Azarenka (22:35)

Det 17. opgør mellem Serena og Vika er en gentagelse af sidste års finale, som Williams vandt snævert med beskedne syv point i alt. Meget i søndagens kamp kommer til at afhænge af Williams' serv, og hvis hun rammer dagen, forventer jeg, at hun vinder rimelig komfortabelt. Der er dog tale om en Grand Slam-finale, og spørgsmålet er, om hun vil kunne præstere sit absolut bedste, når det virkelig gælder?

Vi har set flere prøver på sårbarhed fra Williams det seneste års tid, og i Arthur Ashe Stadiums heksekedel har hun tidligere vist svaghedstegn. Man husker nedsmeltningen mod Kim Clijsters, der blev fulgt af endnu en fadæse mod Sam Stosur for nylig, og det er ikke noget, der får mig til at satse på amerikaneren til odds 1.20.

Williams har endnu ikke tabt et sæt her i år, men hun har heller ikke fået reel modstand. Li Na var mentalt væk, allerede før hun afsluttede sin opvarmning i semifinalen. Det vil ikke ske for den hårdføre Azarenka, og hviderusseren har vundet to af de seneste tre indbyrdes møder inklusiv sejren i Cincinnati på hardcourt op til US Open.

Azarenka har været noget på hælene de seneste par uger, og hun blev til tider udspillet af Alize Cornet og Ana Ivanovic, men hun blev ved med at kæmpe, og resultaterne af de to kampe var ikke for alvor genstand for tvivl på grund af Azarenkas fightervilje.

Der er en del spilobjekter, der appellerer til mig inklusiv det samlede antal partier (over 19.5 til odds 1.66) plus Azarenka med sæthandicap +1.5 til odds 2.18, men jeg satser på pointhandicap +11.5 til den andenseedede til odds 2.00. Vi skal helt tilbage til tredje runde i US Open 2011 for at finde det seneste eksempel på, at Williams har slået Azarenka med mere end dét på hardcourt, og hvis du ligesom jeg tror, at det bliver tættere, end oddsene indikerer, så er det dagens spilforslag.
 

Søndagens spilforslag
Sats på, at Azarenka med pointhandicap +11.5 slår Williams til odds 2.00