US Open: Gorans tip til torsdagens kampe


Djokovic - Youzhny

Youzhny er en dygtig spiller og har slået nogle store navne tidligere, men han skal spille over evne, hvis han skal tage fusen på Djokovic. På en god dag vil Youzhny kunne vinde et sæt, og han er pt. i god form, så det er forsøget værd at satse på, at han kan gøre netop det - det bliver dog ikke til mere for ham natten til fredag dansk tid.
 

Murray - Wawrinka

Det bliver noget af det samme, når Wawrinka står over for den regerende mester, Andy Murray, der højest vil tabe et sæt til schweizeren. Murray er muligvis ikke i den formidable form, der gav ham Wimbledon-titlen, men jeg kan ikke forestille mig, at det bliver en tæt kamp og satser på, at skotten vinder 3-1.
 

Serena Williams - Na Li

Na Li har imponeret ved at spille sig i semifinalerne efter sidste års skuffelse mod Laura Robson, men det er slut, når hun møder Serena, der vinder kampen hurtigt uden at afgive sæt.

 

Turneringsspil:

På trods af Rafael Nadals favorable lodtrækning forbliver mit turneringsspil det samme: Jeg forventer, at Djokovic løfter trofæet, hvilket giver god spilværdi til odds 2.75.

Jeg står også fast på min forudsigelse om, at Serena Williams og Azarenka mødes i finalen, og at amerikaneren vinder (odds 1.37).
 

Gorans tip:

Sats på, at Djokovic slår Youzhny 3-1 til odds 4.10

Sats på, at Murray slår Wawrinka 3-1 til odds 3.50

Sats på, at Serena Williams slår Na Li på under 83.5 minutter til odds 1.87